Zgarda piele Luxury French Bulldog

Produs nou

Zgarda pentru caini din rasa Bulldog Francez , confectionata din piele naturala si captusita cu piele nappa . Culoare piele : alb / culoare captuseala piele nappa : roz . Aceasta zgarda confectionata manual din piele naturala italiana si captusita cu piele naturala nappa reprezita un accesoriu de nelipsit proprietarilor de caini din rasa Bulldog Francez .

Mai multe detalii

In stoc

100,00 lei

Zgarda pentru caini din rasa Bulldog Francez , confectionata din piele naturala si captusita cu piele nappa . Culoare piele : alb / culoare captuseala piele nappa : roz . 

Aceasta zgarda confectionata manual din piele naturala italiana si captusita cu piele naturala nappa reprezita un accesoriu de nelipsit proprietarilor de caini din rasa Bulldog Francez . Aceasta rasa deosebita vine cu particularitati speciale , iar la conceperea acestui model de zgarda s-a avut in vedere aceste particularitati . In primul rand este bine stiut ca rasele cu botul foarte scurt au probleme cu respiratia iar o zgarda care nu este creata pentru rasa poate creea probleme de respiratie suplimentare . Avand in vedere acest aspect , latimea zgarzii de 4 cm este considerata perfecta pentru confort la purtare si libertate in respiratie chiar si atunci cand zgarda este tensionata . Zgarda cu aceasta latime imbraca gatul cainelui si nu incomodeaza sub nici o forma respiratia cainelui . Astfel zgarda ofera eleganta si siguranta in acelasi timp . Alta problema specifica rasei este ca orice mica leziune la nivelul pielii poate duce la complicatii . De aceea a fost aleasa pentru captusirea zgarzii , pielea naturala moale nappa . Aceasta piele naturala moale ofera pe langa confortul sporit la purtare o siguranta suplimentara impotriva frecarii si iritarii pielii animalului . In plus marginile captuselii sunt rotunjite iar iritatiile cauzate de frecarea pielii in contact cu zgarda sunt total excluse . Zgarda este prevazuta cu decoratiuni inserate intre straturile de piele iar contactul decoratiunilor cu pielea cainelui este exclus . De asemenea , trebuie mentionat ca decoratiunile sunt atasate prin nituire . Aceasta procedura de prindere ofera un plus de rezistenta la desprindere . De asemenea atat inelul D cat si catarama cu care este prevazuta zgarda sunt atasate prin nituire oferind un plus de rezistenta . Designul special al zgarzii ofera pe langa confortul sporit la purtare si o facilitate de prindere si desprindere , deoarece latimea capetelor zgarzii este usor redusa pentru a oferi acest plus . Aceasta zgarda vine in intampinarea dorintei proprietarilor de caini din rasa Bulldog Francez de a putea achizitiona un produs de calitate , elegant , accesibil , util . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , zgarda sa fie uscata departe de sursele de incalzire si sa fie intretinuta periodic cu balsam special disponibil in magazinul nostru . Calitate pentru o rasa deosebita .   

Descriere pe scurt a zgarzii Luxury French Bulldog :

 • confectionata din piele italiana de calitate
 • captusita cu piele naturala nappa
 • marginile captuselii sunt rotunjite
 • prevazuta cu inel D si catarama de calitate
 • inelul D si catarama sunt confectionate din otel cromat
 • prevazuta cu decoratiuni Bulldog Francez
 • decoratiunile sunt atasate prin nituire intre straturile de piele
 • zgarda este confectionata manual
 • produsa in Polonia
 • conceputa pentru caini din rasa Bulldog Francez

Utilizare recomandata : pentru caini din rasa Bulldog Francez.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda piele Luxury French Bulldog

Zgarda piele Luxury French Bulldog

Zgarda pentru caini din rasa Bulldog Francez , confectionata din piele naturala si captusita cu piele nappa . Culoare piele : alb / culoare captuseala piele nappa : roz . Aceasta zgarda confectionata manual din piele naturala italiana si captusita cu piele naturala nappa reprezita un accesoriu de nelipsit proprietarilor de caini din rasa Bulldog Francez . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864