Castron interactiv hranire caini

H003

Produs nou

Castron interactiv hranire caini  L 30 cm.  Hranirea grabita a cainilor duce de cele mai multe ori la probleme nedorite de sanatate . Torsiunea intestinala este una dintre aceste probleme iar salvarea cainelui in acest caz este de cele mai multe ori dificila sau chiar imposibila . O alta problema care poate aparea este vomitarea cauzata de hranirea lacoma si rapida .

Mai multe detalii

In stoc

70,00 lei

Castron interactiv hranire caini  L 30 cm.  Hranirea grabita a cainilor duce de cele mai multe ori la probleme nedorite de sanatate . Torsiunea intestinala este una dintre aceste probleme iar salvarea cainelui in acest caz este de cele mai multe ori dificila sau chiar imposibila . O alta problema care poate aparea este vomitarea cauzata de hranirea lacoma si rapida . Ingerarea rapida a alimentelor nu acorda timp suficient proceselor naturale de salivare corespunzatoare cat si de alimentare cu apa iar iritarea peretilor intestinali va duce de cele mai multe ori la vomitare . Ingerarea rapida a alimentelor se face de cele mai multe ori cu o cantitate mare de aer iar acest obicei va grabi posibilitatea aparitiei torsiunii intestinale . Exact aceste aspecte au fost luate in considerare la proiectarea castronului interactiv pentru hranirea cainilor . Hranirea lenta va imbunatati starea generala a cainelui , digestia va fi corecta iar aparitia torsiunii intestinale este total exclusa . Utilizand acest castron interactiv nu va permite efectiv cainelui sa manance rapid , el fiind obligat sa culeaga usor alimentele din castron . Salivarea va fi corespunzatoare iar digestia normala . Alimentarea realizandu-se normal , efectul asupra dentitiei cainelui va fi unul pozitiv . Alimentarea rapida se realizeaza de cele mai multe ori fara mestecarea alimentelor dar acest aspect este exclus in cazul utilizarii castronului intreractiv . Hraneste-l incet si va trai mai mult .

Descriere pe scurt a castronului interactiv hranire caini :

  • confectionat din material plastic ABS
  • nu contine BPA, PVC, Phtalati
  • asigura o hranire lenta
  • nu aluneca
  • distractiv pentru caine
  • se poate curata usor chiar si in masina de spalat vase
  • efect pozitiv asupra sanatatii si dintilor cainilor
  • asigura o digestie corecta

Utilizare recomandata : hranirea cainilor lacomi, hranirea cainilor care tocmai au suferit o operatie de torsiune intestinala.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Castron interactiv hranire caini

Castron interactiv hranire caini

Castron interactiv hranire caini  L 30 cm.  Hranirea grabita a cainilor duce de cele mai multe ori la probleme nedorite de sanatate . Torsiunea intestinala este una dintre aceste probleme iar salvarea cainelui in acest caz este de cele mai multe ori dificila sau chiar imposibila . O alta problema care poate aparea este vomitarea cauzata de hranirea lacoma si rapida .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864