Supliment profesional RawDietLine VegeHerbs&Fruits 200 g pentru caini

Supliment profesional RawDietLine VegeHerbs&Fruits 200 g pentru caini

40,00 lei

Supliment profesional RawDietLine VegeHerbs&Fruits 200 g pentru caini . Supliment profesional RawDietLine VegeHerbs&Fruits pentru caini , legume , ierburi si fructe uscate intr-o singura doza . Suplimentul VegeHerbs&Fruits este o faina de legume , fructe si plante uscate , realizata in intregime din surse naturale din fermele poloneze , inclusiv vitamine , antioxidanti si fibre .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Supliment profesional RawDietLine VegeHerbs&Fruits 200 g pentru caini . Supliment profesional RawDietLine VegeHerbs&Fruits pentru caini , legume , ierburi si fructe uscate intr-o singura doza .

Suplimentul VegeHerbs&Fruits este o faina de legume , fructe si plante uscate , realizata in intregime din surse naturale din fermele poloneze , inclusiv vitamine , antioxidanti si fibre . Compozitia plantelor adaugate imbunatateste sistemul digestiv , functia de secretie a ficatului si actioneaza ca stimulent in procesele imunologice .

RawDietLine VegeHerbs&Fruits este un supliment alimentar 100% natural pentru cainii hraniti cu carne cruda . VegeHerbs&Fruits este o masa de legume uscate , fructe si ierburi in intregime din agricultura poloneza . Suplimentul este conceput pentru toate rasele de caini in orice stadiu al vietii . Dieta cruda inlocuieste legumele si fructele greu de digerat , dar necesare carnivorelor . RawDietLine VegeHerbs&Fruits reprezinta o sursa de vitamine naturale , antioxidanti , fibre si carbohidrati usor digerabili . Compozitia plantelor adaugate imbunatateste sistemul digestiv , reface functia de secretie a ficatului si actioneaza ca un stimulent in procesele imunologice . Adaosul de eggyolk creste palatabilitatea compozitiei .

Produsul nu contine aditivi sintetici .

Utilizare : ca supliment alimentar pentru cainii hraniti cu carne cruda ( hrana cruda biologic adecvata ) , hrana uscata ( supliment alimentar din fructe , legume si ierburi ) , hrana gatita in casa precum si o dieta vegana imbunatatita . O alternativa perfecta pentru legumele crude si fierte din dieta . Pentru caini de toate rasele , in fiecare etapa a vietii .

Stiati ca ...

Alcatuirea zilnica a dietei cainilor cu trei portii de legume si fructe diferite cu indice glicemic scazut poate scadea dezvoltarea multor tipuri de cancer !

Procesul de productie . Toate ingredientele au fost adaugate intr-o forma naturala pura , proaspat macinate , tratate in prealabil in mod corespunzator pentru conservarea optima a vitaminelor si mineralelor naturale , usor absorbabile , in cantitati mari .

Ingrediente : morcov , mar , purifiant , galbenus , maces , fructe de padure negre , drojdie de bere , sfecla rosie , seminte de in

Dozare :

3 linguri VH&F / 100 g carne cruda sau carne pe os

2 linguri VH&F / 100 g alimente industriale

Cupa inclusa contine circa 2 g de produs .

Mod de administrare : se poate presara pulberea direct pe hrana sau se poate amesteca cu o mica cantitate de apa proaspata , rece .

                                                                                        

 

 

                                          

 

 

 

 

 

PK051
6 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola