Supliment articulatii caini Mobility

H0100

Produs nou

Supliment pentru articulatii caini Mobility . Acest supliment alimentar pentru caini si pisici ajuta mobilitatea si are un gust placut fiind usor de administrat . Este conceput pentru a mentine sanatoase oasele , articulatiile , ligamentele si tendoanele , lubrifiaza articulatiile si promoveaza refacerea cartilajului .

Mai multe detalii

In stoc

50,00 lei

Supliment pentru articulatii caini Mobility . Acest supliment alimentar pentru caini si pisici ajuta mobilitatea si are un gust placut fiind usor de administrat . Este conceput pentru a mentine sanatoase oasele , articulatiile , ligamentele si tendoanele , lubrifiaza articulatiile si promoveaza refacerea cartilajului . In plus produsul are si un efect analgezic . Este recomandata utilizarea pentru caini cu osteoartrita si displazie de sold . Efectele acestui produs sunt uimitoare iar efectele raman in timp . Efectul produsului daca se respecta administrarea corecta nu dispar niciodata . Calitatea acestui produs vine din faptul ca nu contine ingrediente de umplutura ci doar ingrediente active eficiente . Supliment de calitate pentru efecte vizibile . 

Descriere pe scurt a suplimentului pentru articulatii caini Mobility :

  • contine glucozamina, MSM, sulfat de condroitina
  • ajuta sistemul musculo-scheletic
  • protejeaza ligamentele,tendoanele,cartilajele si oasele
  • asigura mobilitate maxima

Administrare : 5 g de produs in primele 7 zile, apoi 1 – 3 g de produs pe zi. Poate fi administrat fara pauze.

Administrarea se poate realiza atat in hrana cat si in apa animalului.

Ingrediente : glucozamina, MSM, sulfat de condroitina, acid ascorbic, aroma.

Greutate : 100 g

Utilizare recomandata : caini cu osteroartitra, caini cu greutate in exces, caini tineri in crestere, caini batrani, caini de competitie.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment articulatii caini Mobility

Supliment articulatii caini Mobility

Supliment pentru articulatii caini Mobility . Acest supliment alimentar pentru caini si pisici ajuta mobilitatea si are un gust placut fiind usor de administrat . Este conceput pentru a mentine sanatoase oasele , articulatiile , ligamentele si tendoanele , lubrifiaza articulatiile si promoveaza refacerea cartilajului .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864