Zgarda de lux pentru caini Hibiscus Swarovski

Produs nou

Zgarda de lux pentru caini Hibiscus Swarovski . Zgarda de lux pentru caini , confectionata din piele naturala Fett , captusita cu piele naturala moale Royal Nappa , prevazuta cu decoratiuni Hibiscus Flower si cristale Swarovski .

Mai multe detalii

In stoc

280,00 lei

Zgarda de lux pentru caini Hibiscus Swarovski . Zgarda de lux pentru caini , confectionata din piele naturala Fett , captusita cu piele naturala moale Royal Nappa , prevazuta cu decoratiuni Hibiscus Flower si cristale Swarovski . Confectionata manual in Germania , cu atentie deosebita acordata chiar si celor mai mici detalii zgarda multumeste atat prin calitatea deosebita a pielii , perfectiunea confectionarii si a decoratiunilor de bun gust cu care este prevazuta zgarda . Marginile captuselii sunt cusute rotund pentru a preveni tocirea blanii in zona de prindere a zgarzii si pentru prevenirea iritatiilor . Feroneria zgarzii este de asemenea de cea mai buna calitate posibila pentru a asigura o utilizare cat mai indelungata . Cristalele Swarovski reflecta lumina in diferite culori placute in functie de spectrul luminos . Atat cristalele cat si decoratiunile Hibiscus Flower sunt atasate prin nituire intre straturile de piele . Inelul pentru atasarea lesei este de asemenea atasat intre straturile de piele si intarit prin cusaturi laterale durabile . Calitatea deosebita recomanda aceasta zgarda de lux pentru persoanele in cautare de accesorii deosebite pentru prietenul cel mai bun . Stil , calitate la superlativ , eleganta , rezistenta . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , zgarda sa fie uscata la temperatura camerei in loc bine ventilat departe de sursele de incalzire . Dupa uscarea completa , este recomandat sa se utilizeze balsam special pentru intretinerea produselor confecionate din piele naturala ( disponibile in magazinul nostru la sectiunea accesorii piele ) .

Descriere pe scurt a zgarzii de lux pentru caini Hibiscus Swarovski :

  • Confectionata din piele naturala Fett
  • Captusita cu piele naturala moale Royal Nappa
  • Prevazuta cu decoratiuni Hibiscus Flower
  • Prevazuta cu cristale Swarovski
  • Prevazuta cu inel si catarama de cea mai inalta calitate confectionate din otel cromat
  • Marginile captuselii sunt cusute rotund pentru prevenirea frecarii si a tocirii blanii
  • Decoratiunile si cristalele Swarovski sunt atasate prin nituire intre straturile de piele
  • Marginile zgarzii prezinta cusaturi durabile
  • Produsa in Germania

Utilizare recomandata : plimbari impreuna cu cainele

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda de lux pentru caini Hibiscus Swarovski

Zgarda de lux pentru caini Hibiscus Swarovski

Zgarda de lux pentru caini Hibiscus Swarovski . Zgarda de lux pentru caini , confectionata din piele naturala Fett , captusita cu piele naturala moale Royal Nappa , prevazuta cu decoratiuni Hibiscus Flower si cristale Swarovski .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864