NOU Supliment articulatii caini Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg Vezi mai mare

Supliment articulatii caini Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg

EJ216

Produs nou

Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg .  Gama Flexi Life Line este bazata pe produse naturale care nu afecteaza in nici un fel organismul animalului. Hranirea si protectia sunt vizibile dupa un anumit timp  (in functie de animal), deoarece concentratia in organism trebuie construita.

Mai multe detalii

In stoc

390,00 lei

Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg .  Gama Flexi Life Line este bazata pe produse naturale care nu afecteaza in nici un fel organismul animalului. Hranirea si protectia sunt vizibile dupa un anumit timp  (in functie de animal), deoarece concentratia in organism trebuie construita. Drojdia de bere este unul dintre nutrientii care protejeaza articulatiile, dar in acelasi timp protejeaza ochii animalului prevenind cataracta. Alta calitate a drojdiei de bere este hranirea intensiva a pielii prevenind naparlilea masiva si ajuta la sanatatea pielii. Efectul de purificare si hranire al acestui nutrient rezolva problemele de mancarime a pielii oferindu-i animalului o blana stralucitoare si sanatoasa. Drojdia de bere contine de asemenea Seleniu care joaca un rol important in protectia animalului impotriva aparitiei problemelor cardiace, atacului cerebral si a cancerului. Acest produs este ideal pentru combaterea imbatranirii timpurii si a protectiilor articulatiilor. Drojdia de bere ajuta sistemul imunitar sa produca anticorpi ajutand organismul prin oferirea unui adevarat Boost de rezistenta. Un alt component cheie al Flexi Life Junior este Molusca cu buze verzi care protejeaza articulatiile si mentine dezvoltarea normala oferindu-i acestuia protectie si mobilitate lipsita de durere. Protejeaza articulatiile impotriva unei presiuni mari. Chiar si in cazul articulatiilor afectate de diferite traume produsul ajuta la o imbunatatire rapida si o vindecare completa. Un alt nutrient cheie este MSM cu puternice efecte impotriva afectiunilor reumatice. Acesta are atat efecte terapeutice cat si preventive, reduce durerea imbunatatind mobilitatea. Deoarece MSM reface si intareste musculatura, articulatiile sunt mult mai bine sustinute fiind astfel protejate. Ultimul ingredient cheie al acestui supliment alimentar este Turmeric care are efect de protectie a condrocitelor ( celulele cartilajului) impotriva efectelor externe. Toate aceste componente au un impact pozitiv asupra articulatiilor, iar combinate in acest supliment sustin si protejeaza articulatiile.

Descriere pe scurt a Flexi Life Junior :

  • Hraneste si protejeaza articulatiile
  • Ofera un Boost de rezistenta
  • Repara musculatura
  • Incetineste procesul de uzura
  • Contine Drojdie de bere
  • Contine Molusca cu buze verzi
  • Contine MSM
  • Contine Turmeric
  • Produs in Belgia

Administrare : 2 – 3 g / 20 kg greutate corporala pe zi

Gramaj : 1000 g / cutie

Continut : umiditate 3%, proteine Raw 36,2%, grasime Raw 0,52%

Utilizare recomandata : protejarea si refacerea articulatiilor animalelor tinere.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment articulatii caini Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg

Supliment articulatii caini Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg

Flexi Life Junior Euro Joe 1 Kg .  Gama Flexi Life Line este bazata pe produse naturale care nu afecteaza in nici un fel organismul animalului. Hranirea si protectia sunt vizibile dupa un anumit timp  (in functie de animal), deoarece concentratia in organism trebuie construita.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864