Maneca pentru Ring Belgian ( soft ) Euro Joe

EJ168

Produs nou

Maneca pentru Ring Belgian Euro Joe  Soft . Aceasta este adevarata maneca pentru Ring Belgian . Conceputa pentru antrenamente intense cu rezultate maxime . Avantajul principal al acestei maneci este ca poate fi utilizata fara restul costumului iar protectia oferita este identica ca si cu costum . In plus maneca poate fi utilizata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga .

Mai multe detalii

In stoc

645,00 lei

Maneca pentru Ring Belgian Euro Joe Soft . Aceasta este adevarata maneca pentru Ring Belgian . Conceputa pentru antrenamente intense cu rezultate maxime . Avantajul principal al acestei maneci este ca poate fi utilizata fara restul costumului iar protectia oferita este identica ca si cu costum . In plus maneca poate fi utilizata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga . In zona antebratului maneca este prevazuta cu protectie suplimentara detasabila confectionata din iuta . Pentru formarea unei muscaturi bune , adanci , ferme , cainele ar trebui incurajat sa muste initial din zona antebratului in mijloc . Cu ajutorul protectiei suplimentare , aceasta focusare a muscaturii se realizeaza usor si sigur . In plus aceasta maneca poate fi utilizata pentru antrenarea cainilor de politie , cainilor de securitate sau a cainilor implicati in sporturi canine . Formarea unei muscaturi corecte reprezinta un beneficiu notabil . Cu ajutorul acestei maneci se poate realiza acest tip de muscatura . Maneca poate fi utilizata cu sau fara protectia detasabila suplimentara . Este de retinut ca fara protectie eliberarea manecii se realizeaza mult mai rapid . Pentru o utilizare de lunga durata este recomandat sa se inlocuiasca protectia suplimentara imediat ce se deterioreaza . Protectia se ataseaza usor si nu este necesara coaserea acesteia de maneca , atasarea realizandu-se cu sistemul velcro din interior . Nu este recomandat sa se lase cainele sa muste din zona superioara antebratului . Zona superioara este mai putin protejata iar cainele nu va putea realiza o muscatura corecta adanca . Lungimea manecii este de 65 cm . Este recomandata ca maneca sa fie cat mai stransa pe bratul atentatorului , pentru a permite cainelui sa muste corect si adanc . Echipamente profesionale pentru profesionisti .

Descriere pe scurt a manecii pentru Ring Belgian Euro Joe :

  • confectionata din material francez ( nylcot )
  • prevazuta cu protectie suplimentara din iuta
  • protectia suplimentara se ataseaza in zona antebratului
  • maneca poate fi utilizata cu sau fara protectie suplimentara
  • maneca poate fi utilizata atat pe bratul drept cat si pe cel stang
  • maneca permite formarea unei muscaturi corecte adanci
  • lungime maneca : 65 cm
  • produsa in Belgia

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor de politie , antrenarea cainilor de interventie pentru trupe speciale , antrenarea cainilor implicati in sporturi canine .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Maneca pentru Ring Belgian ( soft ) Euro Joe

Maneca pentru Ring Belgian ( soft ) Euro Joe

Maneca pentru Ring Belgian Euro Joe  Soft . Aceasta este adevarata maneca pentru Ring Belgian . Conceputa pentru antrenamente intense cu rezultate maxime . Avantajul principal al acestei maneci este ca poate fi utilizata fara restul costumului iar protectia oferita este identica ca si cu costum . In plus maneca poate fi utilizata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864