Minge piele caini Euro Joe

EJ153

Produs nou

Minge piele cu bucla Euro Joe . Mingea confectionata din piele si prevazuta cu bucla Euro Joe va ofera ore intregi de distractie petrecute cu cainele . Poate fi utilizata pentru practicarea aportului sau pentru tug-of-war spre exemplu .

Mai multe detalii

In stoc

55,00 lei

Minge piele cu bucla Euro Joe . Mingea confectionata din piele si prevazuta cu bucla Euro Joe va ofera ore intregi de distractie petrecute cu cainele . Poate fi utilizata pentru practicarea aportului sau pentru tug-of-war spre exemplu . Manerul suficient de lung pentru a evita accidentarile nedorite si pentru a avea un control total asupra cainelui . Miscarea mingei se realizeaza rapid cu ajutorul buclei iar recompensarea in cadrul sedintelor de dresaj se realizeaza instant . Pielea de cea mai buna calitate utilizata la confectionarea mingei va garanteaza utilizare indelungata . Mingea este conceputa pentru utilizare interactiva si nu este obiect de ros pentru caine . Pentru utilizare indelungata este recomandata uscarea la temperatura camerei dupa fiecare utilizare . Fiind confectionata manual pot aparea mici diferente de circumferinta .

Descriere pe scurt a mingei piele cu bucla Euro Joe :

  • Confectionata din piele rezistenta
  • Prevazuta cu maner tip bucla
  • Confectionata manual
  • Prezinta culori diferite
  • Lungime maner 15 cm
  • Circumferinta minge intre : 7 – 8 cm
  • Produsa in Belgia la Euro Joe

Utilizare recomandata : exersarea aportului, dresaj canin.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Minge piele caini Euro Joe

Minge piele caini Euro Joe

Minge piele cu bucla Euro Joe . Mingea confectionata din piele si prevazuta cu bucla Euro Joe va ofera ore intregi de distractie petrecute cu cainele . Poate fi utilizata pentru practicarea aportului sau pentru tug-of-war spre exemplu .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864