Perna profesionala de muscatura pentru dresaj canin iuta soft Euro Joe

EJ219

Produs nou

Perna profesionala de muscatura pentru dresaj canin Euro Joe . Perna profesionala de muscatura in forma de pana ( profil triunghiular ) , confectionata din iuta de calitate , prevazuta cu 3 manere moi si rezistente , cu marginile tivite pentru rezistenta , captusita gros in interior .

Mai multe detalii

In stoc

155,00 lei

Perna profesionala de muscatura pentru dresaj canin Euro Joe . Perna profesionala de muscatura in forma de pana ( profil triunghiular ) , confectionata din iuta de calitate , prevazuta cu 3 manere moi si rezistente , cu marginile tivite pentru rezistenta , captusita gros in interior . Modelul Hard este prevazut cu strat suplimentar de cusaturi . Forma pernei permite purtarea ca si prada odata castigata . Perna poate fi utilizata atat pentru antrenamentele civile cat si pentru cele profesionale de muscatura sau recompensare a cainelui . Forma pernei  , dimensiunea cat si textura acesteia permite utilizare acesteia in multiple exercitii :

  • Poate fi utilizata in exercitiile de trimitere inainte sau voraus
  • Ca recompensa la exersarea chemarii
  • Poate fi plasata la sub brat la exercitiul de mers la pas cu atentie
  • Perna stimuleaza o buna muscatura , adanca si stabila prin forma sa ergonomica
  • Perna poate fi manipulata in multiple feluri datorita celor 3 manere tip bucla
  • Poate fi utilizata ca recompensa pentru un exercitiu corect efectuat
  • Etc...

Perna poate fi utilizata cu succes in toate tipurile de disciplina sportiva canina . Selectati varianta dorita de perna ( Hard sau Soft ) in functie de preferinta .

Confectionata din iuta rezistenta de calitate.

Latime disponibila perna : 25 cm

Lungime disponibila perna : 35 cm

Greutate perna : 750 gr

Varianta perna : Soft

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna profesionala de muscatura pentru dresaj canin iuta soft Euro Joe

Perna profesionala de muscatura pentru dresaj canin iuta soft Euro Joe

Perna profesionala de muscatura pentru dresaj canin Euro Joe . Perna profesionala de muscatura in forma de pana ( profil triunghiular ) , confectionata din iuta de calitate , prevazuta cu 3 manere moi si rezistente , cu marginile tivite pentru rezistenta , captusita gros in interior .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864