Maneca ascunsa pentru dresaj canin

PP054

Produs nou

Maneca ascunsa profesionala pentru dresaj canin . Antrenamentul cainilor utilitari de politie sau a cainilor de securitate este facut in conditii cat mai apropiate de situatii reale . Muscatura cainilor trebuie de asemenea facuta astfel incat cainele sa o considere reala . Existenta unei protectii vizibile va conditiona cainele sa reactioneze atunci cand aceasta apare .

Mai multe detalii

In stoc

540,00 lei

Maneca ascunsa profesionala pentru dresaj canin . Antrenamentul cainilor utilitari de politie sau a cainilor de securitate este facut in conditii cat mai apropiate de situatii reale . Muscatura cainilor trebuie de asemenea facuta astfel incat cainele sa o considere reala . Existenta unei protectii vizibile va conditiona cainele sa reactioneze atunci cand aceasta apare . Aceasta conditionare este contraproductiva pentru cainii care trebuie sa muste real . In multe cazuri antrenarea cu protectii vizibile pe termen lung va impiedica cainele sa discearna intre realitate si antrenament . Maneca ascunsa profesionala pentru dresaj canin , formeaza muscatura cat mai aproape de real si in acelasi timp ofera protectie optima atentatorului . Confectionala din material francez de calitate , maneca permite o mobilitate ridicata combinata cu protectie in timpul antrenamentelor . Fiind prevazuta cu snur elastic pe interior lateral , maneca se muleaza efectiv pe bratul atentatorului . Astfel maneca permite utilizarea acesteia de diferiti atentatori . In plus interiorul manecii este captusit cu material special care permite ventilarea si impiedica acumularea umiditatii . La capat interior , maneca este prevazuta cu un mic tug de muscatura plasat intr-un buzunar special  care permite oferirea acestuia la eliberarea muscaturii pentru prevenirea aparitiei conflictului si implicit intarzierea eliberarii muscaturii . Este recomandat ca maneca sa fie utilizata sub indrumarea si sub supravegherea unui profesionist . Nu este recomadata utilizarea manecii ascunse de catre stapanul cainelui deoarece acesta poate interpreta gresit exercitiul si pot aparea accidente nedorite . Alegeti echipamente de dresaj profesionale pentru rezultate de calitate .

Descriere pe scurt a manecii ascunse profesionale pentru dresaj canin :

 • Confectionata din material francez de calitate
 • Interiorul manecii este captusit cu material special care permite ventilarea si impiedica acumularea umiditatii
 • Marginile manecii sunt tivite si prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta sporita
 • Maneca este prevazuta cu snur elastic special ajustabil
 • In interiorul manecii este prevazut un buzunar special
 • In buzunarul special este prevazut un mic tug din material francez
 • Maneca are forma anatomica care permite mobilitate si protectie in acelasi timp
 • Maneca poate fi utilizata atat pe bratul drept cat si pe bratul stang
 • Maneca ascunsa de muscatura este un produs profesional
 • Produsa in UE

Utilizare recomandata : dresaj canin profesional .

 

 

 

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Maneca ascunsa pentru dresaj canin

Maneca ascunsa pentru dresaj canin

Maneca ascunsa profesionala pentru dresaj canin . Antrenamentul cainilor utilitari de politie sau a cainilor de securitate este facut in conditii cat mai apropiate de situatii reale . Muscatura cainilor trebuie de asemenea facuta astfel incat cainele sa o considere reala . Existenta unei protectii vizibile va conditiona cainele sa reactioneze atunci cand aceasta apare . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864