Aport pentru dresaj IPO / IGP 650 gr

SD4026

Produs nou

Aport pentru dresaj canin 650 gr . Pentruantrenamentul cainilor de competitie sunt necesare accesorii profesionale . Unul dintre aceste accesorii este aportul din lemn . Stabil pe sol  , cu greutate de 650 gr , confectionat din lemn de esenta tare .

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Aport pentru dresaj canin 650 gr . Pentruantrenamentul cainilor de competitie sunt necesare accesorii profesionale . Unul dintre aceste accesorii este aportul din lemn . Stabil pe sol  , cu greutate de 650 gr , confectionat din lemn de esenta tare . Esenta lemnului din care este confectionat aportul reprezinta un aspect foarte important deoarece daca ar fi confectionat din lemn de esenta moale rezistenta in timp ar fi extrem de redusa iar tentatia cainelui de a mesteca aportul ar fi foarte mare . Un caine care mesteca aportul , nu va reusi sa mentina corect aportul iar recompensa va fi insusi mestecarea aportului . Utilizarea unui aport necorespunzator poate compromite total exercitiul . Stabilitatea pe sol este de asemenea foarte importanta deoarece creste precizia cainelui si in acelasi timp timpul de executare scade . Stiind ca poate prinde ferm aportul , cainele va deveni extrem de precis si increzator . Un exercitiu invatat incorect este greu de corectat . Utilizati echipamente profesionale create de profesionisti pentru un dresaj de nivel inalt .

Descriere pe scurt a aportului pentru dresaj canin 650 gr :

  • confectionat din lemn de esenta tare
  • extrem de stabil pe sol datorita designului
  • manerul permite priza optima , stabila
  • greutate aport : 650 gr
  • lungime totala aport : 20 cm
  • lungime maner : 12 cm
  • inaltime aport : 12 cm
  • produs in Germania

Utilizare recomandata : exercitii dresaj IPO / IGP .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Aport pentru dresaj IPO / IGP 650 gr

Aport pentru dresaj IPO / IGP 650 gr

Aport pentru dresaj canin 650 gr . Pentruantrenamentul cainilor de competitie sunt necesare accesorii profesionale . Unul dintre aceste accesorii este aportul din lemn . Stabil pe sol  , cu greutate de 650 gr , confectionat din lemn de esenta tare .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864