Jucarie cu snur pentru dresaj canin

Produs nou

Jucarie cu snur pentru dresaj canin . Stimularea cainilor in procesul de dresaj este extrem de importanta . Colaborarea acestora este la cel mai ridicat nivel atunci cand au o motivatie pentru care sa lucreze . Este cunoscut faptul ca pe fond de joaca , cainele invata mult mai usor iar determinarea si nivelul de entuziasm al acestuia este maxim .

Mai multe detalii

In stoc

15,00 lei

Jucarie cu snur pentru dresaj canin . Stimularea cainilor in procesul de dresaj este extrem de importanta . Colaborarea acestora este la cel mai ridicat nivel atunci cand au o motivatie pentru care sa lucreze . Este cunoscut faptul ca pe fond de joaca , cainele invata mult mai usor iar determinarea si nivelul de entuziasm al acestuia este maxim . De aceea utilizarea acestei jucarii pentru dresaj va motiva si stimula cainele la nivel maxim . Prevazuta cu snur , jucaria poate fi miscata pentru stimularea instinctului de vanatoare . In plus snurul permite manevrarea in siguranta a jucariei prevenind ranirile accidentale . Forma jucarie permite o priza usoara si rapida a cainelui , iar in contact cu solul jucaria sare intr-un mod care stimuleaza cainele . Confectionata din cauciuc natural , jucaria este absolut inofensiva cu dintii cainelui . Accesorii de calitate pentru rezultate optime in dresaj canin .

Descriere pe scurt a jucariei cu snur pentru dresaj canin :

  • confectionata din cauciuc natural
  • prevazuta cu snur
  • forma jucariei permite o priza optima si rapida
  • la contact cu solul jucaria sare intr-un mod care atrage cainele
  • disponibila in doua dimensiuni : 85 mm , 95 mm
  • produsa in Olanda

Utilizare recomandata : dresaj canin , aport .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie cu snur pentru dresaj canin

Jucarie cu snur pentru dresaj canin

Jucarie cu snur pentru dresaj canin . Stimularea cainilor in procesul de dresaj este extrem de importanta . Colaborarea acestora este la cel mai ridicat nivel atunci cand au o motivatie pentru care sa lucreze . Este cunoscut faptul ca pe fond de joaca , cainele invata mult mai usor iar determinarea si nivelul de entuziasm al acestuia este maxim .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864