Zgarda textila reglabila pentru caini puppy

Produs nou

Zgarda textila reglabila pentru caini puppy . Cainii tineri cresc foarte rapid iar alegerea unei zgarzi trebuie facuta luand in considerare acest aspect . O zgarda care se potriveste la achizitionare trebuie schimbata in scurt timp deoarece nu se mai potriveste .

Mai multe detalii

In stoc

20,00 lei

Zgarda textila reglabila pentru caini puppy . Cainii tineri cresc foarte rapid iar alegerea unei zgarzi trebuie facuta luand in considerare acest aspect . O zgarda care se potriveste la achizitionare trebuie schimbata in scurt timp deoarece nu se mai potriveste . O zgarda potrivita pentru cainii puppy este una reglabila , care poate fi ajustata rapid si usor . In plus este recomandat ca pentru o invatare placuta cu zgarda , aceasta trebuie sa fie cat mai usoara si usor de prins si desprins . Aceasta zgarda reglabila este confectionata din nailon usor si rezistent . Sistemul de prindere este confectionat din material plastic si nu adauga greutate zgarzii . De asemenea fiind vorba de un sistem de prindere rapida , atasarea zgarzii se realizeaza rapid si usor . Prevazuta cu un inel pentru atasarea lesei , zgarda poate fi utilizata pe toata perioada de crestere a cainelui tanar . In plus inelul pentru atasarea lesei este pozitionat langa sistemul de prindere rapida si nu pune astfel presiune pe traheea cainelui .

Descriere pe scurt a zgarzii ajustabile pentru caini puppy :

  • confectionata din nailon
  • ajustabila
  • prevazuta cu sistem de prindere rapida din plastic
  • prevazut cu inel pentru atasarea lesei
  • produsa in Polonia
  • latime zgarda : 20 mm
  • lungime reglabila zgarda : min 35 cm / max 54 cm
  • culori disponibile : mov , negru , maro , albastru , rosu , verde neon .

Utilizare recomandata : pentru caini puppy in perioada de crestere .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda textila reglabila pentru caini puppy

Zgarda textila reglabila pentru caini puppy

Zgarda textila reglabila pentru caini puppy . Cainii tineri cresc foarte rapid iar alegerea unei zgarzi trebuie facuta luand in considerare acest aspect . O zgarda care se potriveste la achizitionare trebuie schimbata in scurt timp deoarece nu se mai potriveste .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864