Lesa din piele naturala pentru caini

Produs nou

Lesa din piele naturala pentru caini . Aceasta lesa practica pentru caini , confectionata din piele naturala fett de cea mai buna calitate si prevazuta cu carabiniera tip cleste Hermann Sprenger multumeste chiar si cele mai pretentioase persoane .

Mai multe detalii

In stoc

120,00 lei

Lesa din piele naturala pentru caini . Aceasta lesa practica pentru caini , confectionata din piele naturala fett de cea mai buna calitate si prevazuta cu carabiniera tip cleste Hermann Sprenger multumeste chiar si cele mai pretentioase persoane . Calitatea deosebita a pielii naturale fett , cusaturile durabile realizate manual cat si carabiniera practica fac din aceasta lesa un accesoriu de nelipsit pentru amatorii de accesorii de calitate pentru caini . Plimbarea cainelui devine o adevarata placere prin utilizarea lesei deoarece pielea fett ofera o senzatie placuta la atingere iar carabiniera cleste permite prinderea sau desprinderea lesei foarte rapid si usor . Aceasta lesa respecta cele mai inalte criterii de calitate germane . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , uscarea lesei sa se realizeze departe de sursele de incalzire si sa se utilizeze balsam special pentru intretinerea produselor din piele naturala .

Descriere pe scurt a lesei din piele naturala pentru caini :

  • confectionata din piele naturala fett de cea mai buna calitate
  • prevazuta cu carabiniera tip cleste Hermann Sprenger
  • manerul si carabiniera sunt prinse prin cusatura durabila realizata manual
  • produsa in Germania
  • latime disponibila : 20 mm
  • lungime disponibila : 100 cm
  • culori disponibile : coniac , maro , negru

Utilizare recomandata : orice activitate care implica si cainele

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa din piele naturala pentru caini

Lesa din piele naturala pentru caini

Lesa din piele naturala pentru caini . Aceasta lesa practica pentru caini , confectionata din piele naturala fett de cea mai buna calitate si prevazuta cu carabiniera tip cleste Hermann Sprenger multumeste chiar si cele mai pretentioase persoane .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864