Ham caini piele naturala

Produs nou

Ham pentru caini , confectionat din piele naturala . Destinat proprietarilor de caini in cautare de accesorii de calitate pentru caini . Acest model de ham , confectionat manual din piele naturala italiana de cea mai buna calitate si captusit in interior cu piele naturala nappa . 

Mai multe detalii

In stoc

180,00 lei

Ham pentru caini , confectionat din piele naturala

Destinat proprietarilor de caini in cautare de accesorii de calitate pentru caini . Acest model de ham , confectionat manual din piele naturala italiana de cea mai buna calitate si captusit in interior cu piele naturala nappa . Hamul confectionat manual cu atentie deosebita acordata detaliilor , are un design care ofera confort la purtare . In plus pielea naturala moale nappa cu care este captusit hamul are marginile rotunjite astfel incat iritatiile cauzate de frecare sunt total excluse . In zona pieptului cainelui , hamul este prevazut cu o suprafata in forma rotunda care are pe langa aspectul estetic deosebit , rolul de a distribui uniform tensiunea astfel incat articulatiile si coloana cainelui sa fie protejate . Pentru rezistenta sporita catarama este prinsa prin nituire dubla , iar inelul D este inserat intre straturile de piele iar desprinderea acestuia exclusa total . In plus toate marginile hamului prezinta cusaturi durabile pentru a adauga un plus de rezistenta si un aspect elegant . Zona superioara dintre omoplatii cainelui este prevazuta cu protectie suplimentara confectionata din piele naturala de aceeasi calitate italiana . Fiind confectionat manual , toate cusaturile sunt realizate cu o atentie deosebita . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , hamul sa fie uscat la temperatura camerei departe de sursele de incalzire . Este recomandata utilizarea periodica a produselor speciale pentru intretinere accesorii confectionate din piele naturala . Dimensiunea mentionata se refera la circumferinta toracica a cainelui . Este recomandat sa se masoare circumferinta cutiei toracice a cainelui pentru a putea alege dimensiunea potrivita a hamului . Ham de lux pentru prietenul nostru cel mai bun .    

Descriere pe scurt a hamului pentru caini confectionat din piele naturala :

 • confectionat din piele naturala italiana
 • captusit cu piele naturala nappa
 • marginile captuselii sunt rotunjite pentru confort la purtare si prevenirea tocirii parului cainelui
 • toate laturile hamului prezinta cusaturi durabile pentru rezistenta sporita
 • prevazut cu inel D pentru atasarea lesei
 • prevazut cu catarama de calitate
 • inelul D si catarama sunt confectionate din otel cromat
 • catarama este atasata prin nituire pentru rezistenta sporita
 • designul permite distribuirea uniforma a tensiunii
 • confectionat manual
 • produs in Polonia
 • marimea trecuta in site se refera la dimensiunea circumferintei cutiei toracice a cainelui

 

Utilizare recomandata : toate activitatile in aer liber care implica si cainele .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ham caini piele naturala

Ham caini piele naturala

Ham pentru caini , confectionat din piele naturala . Destinat proprietarilor de caini in cautare de accesorii de calitate pentru caini . Acest model de ham , confectionat manual din piele naturala italiana de cea mai buna calitate si captusit in interior cu piele naturala nappa .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864