Grasime speciala pentru intretinere produse piele naturala

H003B

Produs nou

Grasime speciala pentru intretinere si restaurare produse piele naturala , culoare natur 450 ml . Este cunoscut faptul ca orice accesoriu confectionat din piele naturala trebuie intretinut utilizand grasime speciala . 

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Grasime speciala pentru intretinere si restaurare produse piele naturala , culoare natur 450 ml . 

Este cunoscut faptul ca orice accesoriu confectionat din piele naturala trebuie intretinut utilizand grasime speciala . Dupa utilizare pe vreme umeda a accesoriilor din piele este recomandata uscarea la temperatura camerei departe de sursele de caldura iar dupa uscare acestea trebuie unse cu grasimea speciala pentru intretinere produse confectionate din piele naturala . Aceasta hraneste pielea naturala si restabileste culoarea initiala . Utilizarea grasimii speciale pentru intretinere produse confectionate din piele naturala , lungeste perioada de utilizare a acestora mentinand calitatile si aspectul initial . Grasimea speciala penetreaza porii pielii naturala hranind din interior si oferind suplete . Un alt efect notabil este ca aceasta grasime nu permite patrunderea apei , protejand vreme indelungata . Grasimea este rapid absorbita , lasand pielea neteda si protejata . Pielea tratata cu grasime speciala devine antistatica si nu absoarbe particule de praf sau alte microparticule .Este recomandata utilizarea grasimii speciale pentru produsele confectionate din piele naturala de calitate ( nappa , fett , bizon , ) si nu pe cele de calitate inferioara confectionate din piele lacuita . Va recomandam sa utilizati grasime de aceeasi culoare cu accesoriul .

Descriere pe scurt a grasimei intretinere piele naturala :

  • contine grasimi speciale pentru intretinere piele
  • are efect antistatic
  • protejeaza pielea naturala
  • hraneste din interior pielea naturala
  • restaureaza culoarea initiala
  • nu permite patrunderea apei
  • produs in Olanda
  • gramaj : 450 ml

Utilizare recomandata : intretinere si restaurare accesorii confectionate din piele naturale.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Grasime speciala pentru intretinere produse piele naturala

Grasime speciala pentru intretinere produse piele naturala

Grasime speciala pentru intretinere si restaurare produse piele naturala , culoare natur 450 ml . Este cunoscut faptul ca orice accesoriu confectionat din piele naturala trebuie intretinut utilizand grasime speciala .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864