Botnita piele Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova . Sara Dog

Produs nou

Botnita confectionata din piele naturala pentru rasele : Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova . Sara Dog . Circumferinta : 40 cm , lungime 11 cm . Conceputa pentru a oferi confort la purtare , cainele sa poata respira si mirosi liber , usoara , sigura , usor de pus si de scos de catre proprietar .

Mai multe detalii

In stoc

95,00 lei

Botnita confectionata din piele naturala pentru rasele : Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova . Sara Dog . Circumferinta : 40 cm , lungime 11 cm .

Conceputa pentru a oferi confort la purtare , cainele sa poata respira si mirosi liber , usoara , sigura , usor de pus si de scos de catre proprietar . Elementele din piele naturala din care este confectionata botnita sunt moi si resistente in acelasi timp . In plus toate elementele sunt imbinate prin nituire pentru rezistenta sporita . Fiind confectionata din piele naturala , botnita este usoara si nu creaza disconfort la purtare . In plus zona nasului cainelui este deschisa astfel incat acesta isi poate folosi in voie nasul . Pentru caini mirosul este un simt foarte important iar o botnita care blocheaza acest simt poate deveni inconfortabila pentru animal . Aparand acest disconfort , cainele va incerca sa scoata botnita . Designul botnitei permite punerea sau scoaterea botnitei rapid si facil de catre proprietar . Purtand acest model de botnita , cainele poate respira liber , iar ventilarea este una optima . Fiind confectionata din piele naturala , botnita poate fi utilizata indiferent de anotimp . Pielea naturala este un element care nu se raceste pe vreme rece si astfel nu creaza nici un disconfort la atingerea botnitei de nasul cainelui spre exemplu . Este recomandat la cainii care nu sunt obisnuiti cu botnita sa fie invatati treptat cu purtarea acestei pentru a o accepta fara retineri . Obisnuirea se face prin oferirea de recompense in interiorul botnitei pana in momentul in care cainele baga singur botul in botnita fara nici o retinere si asteapta linstit recompensa . De asemenea este recomandat ca botnita sa fie pusa inaintea plimbarii , deoarece cainele va fi bucuros de plimbarea care urmeaza si va accepta bucuros botnita iar asocierea facuta va fi una pozitiva . In plus cainele va fi atras de mirosurile noi intalnite si va ignora botnita . Orice actiune care se repeta suficient devine reflex , iar purtarea botnitei si acceptarea ei va deveni reflex . Este recomandat ca dupa utilizarea pe vreme umeda , botnita sa fie uscata departe de sursele de incalzire si intretinuta periodic cu balsam special disponibil in magazinul nostru . Botnita de calitate pentru siguranta si confortul prietenului nostru .

Descriere pe scurt a botnitei din piele naturala pentru Ciobanesc Caucazian :

 • confectionata din piele naturala
 • elementele din piele sunt atasate prin nituire
 • design care permite prinderea si scoaterea botnitei rapid si usor de catre stapan
 • prevazuta cu catarama
 • catarama este atasata prin nituire
 • catarama este confectionata din otel cromat
 • zona nasului cainelui este deschisa
 • ventilarea este optima
 • dimensiunile mentionate in site sunt : A - lungimea de la vaful nasului pana la fruntea cainelui ( 11 cm ) , B -  circumferinta botului cainelui ( 40 cm ) 
 • botnita poate fi utilizata pe orice anotimp
 • confectionata manual
 • produsa in Ucraina 

Utilizare recomandata : pentru caini din rasele : Ciobanesc Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Botnita piele Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova . Sara Dog

Botnita piele Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova . Sara Dog

Botnita confectionata din piele naturala pentru rasele : Caucazian , Pazitorul Moscovei , Terra Nova . Sara Dog . Circumferinta : 40 cm , lungime 11 cm . Conceputa pentru a oferi confort la purtare , cainele sa poata respira si mirosi liber , usoara , sigura , usor de pus si de scos de catre proprietar . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864