Separator auto Backseat BarrierTM Kurgo

KM20000006

Produs nou

Separator auto Backseat BarrierTM Kleinmettal . Acum putteti tine cainele pe bancheta din spate la deplasarile cu autoturismul . Stim cum este sa conduceti autoturismul in timp ce cainele incearca si el sa ajunga pe scaunele din fata sau chiar la volan . 

Mai multe detalii

Stoc epuizat


180,00 lei

Separator auto Backseat BarrierTM Kleinmettal . Acum putteti tine cainele pe bancheta din spate la deplasarile cu autoturismul . Stim cum este sa conduceti autoturismul in timp ce cainele incearca si el sa ajunga pe scaunele din fata sau chiar la volan . Stim de asemenea cum este sa mergeti pana la un magazin spre exemplu si la intoarcere sa gasiti cainele pe locul din fata destinat soferului , iar scaunele din fata cat si bordul autoturismului pline de par si bale . Exact pentru a preveni aceste probleme a fost creat separatorul auto Backseat BarrierTM. Acest accesoriu relativ simplu atasat de scaunele din fata , creaza un perete protector care blocheaza spatiul dintre scaune pe unde poate patrunde cainele . Utilizarea acestui accesoriu nu inseamna ca blocati vizibilitatea catre bancheta din spate sau ca nu puteti ajunge cu mana sa il mangaiati , ci pur si simplu blocheaza eficient accesul cainelui in zona din fata a autoturismului . Astfel cainele este in siguranta deoarece accesoriul este textil si nu raneste cainele la o franare brusca spre exemplu , iar dumneavoastra puteti conduce acum in siguranta fara a avea atentia atrasa de cainele care se afla pe bancheta din spate . Accesoriul Kurgo este simplu de montat si demontat .

Descriere pe scurt a separatorului auto Backseat BarrierTM:

  • confectionat din material textil durabil rezistent la zgarieturi
  • protejeaza spatiul din fata al autoturismului impotriva parului de caine si a balelor
  • permite conducerea autoturismului in siguranta
  • protejeaza cainele in caz de impact minor sau frana brusca
  • nu este necesara demontarea atunci cand se transporta pasageri pe bancheta din spate
  • dimensiune universala compatibila cu toate tipurile de automobil cu exceptia autoturismelor cu doua usi sau minivan-uri
  • montare si demontare simpla

Utilizare recomandata : protejarea scaunelor din fata la transportul cainelui pe bancheta din spate , conducere in siguranta .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Separator auto Backseat BarrierTM Kurgo

Separator auto Backseat BarrierTM Kurgo

Separator auto Backseat BarrierTM Kleinmettal . Acum putteti tine cainele pe bancheta din spate la deplasarile cu autoturismul . Stim cum este sa conduceti autoturismul in timp ce cainele incearca si el sa ajunga pe scaunele din fata sau chiar la volan .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864