Minge pentru dresaj canin , din material francez

Produs nou

  Minge  confectionata din material francez si prevazuta cu maner tip bucla, Sara Dog. Sunteti in cautarea unei jucarii rezistente care sa fie utila si in procesul de dresaj ?

Mai multe detalii

In stoc

50,00 lei

Minge  confectionata din material francez si prevazuta cu maner tip bucla, Sara Dog. Sunteti in cautarea unei jucarii rezistente care sa fie utila si in procesul de dresaj ? Atat cainele cat si dvs veti fi foarte incantati de mingea cu forma speciala, extrem de rezistenta si foarte atractiva pentru caine. La conceperea acestei mingii s-a dorit obtinerea unui produs atractiv pentru caine, cu o forma usor de muscat si de mentinut muscatura, rezistent si prevazut cu un maner care sa ofere mobilitate maxima si siguranta in utilizarea produsului. Confectionata din material francez foarte rezistent si prevazuta cu un maner tip bucla, mingea va rezista foarte mult timp. Conceputa pentru proprietarii care doresc trecerea la un nivel avansat de lucru si utilizarea unei recompense deosebite. Materialul francez este recunoscut ca fiind foarte rezistent la uzura. Mingea poate fi utilizata cu succes ca si obiect de aport fiind foarte usoara si extrem de atractiva pentru caine. Cu ajutorul acestui produs puteti obtine rezultate uimitoare in lucrul cu cainele dvs. Cel mai important aspect care motiveaza cainele il reprezinta recompensa, iar joaca mobilizeaza si motiveaza cainele mai mult decat o face orice alta forma de recompensa, iar produsul nostru va ofera exact aceasta posibilitate si anume recompensarea pe fond de joaca. Veti fi uimit de rapiditatea cu care va invata cainele cat si placerea si fericirea cu care va accepta invatarea de noi comenzi cat si repetarea celor deja invatate. Mingea este confectionata din acelasi material din care sunt confectionate mansoanele profesionale pentru caini tineri cat si costumele de muscatura profesionale. Forma mingei este o combinatie intre forma clasica de minge si o perna de muscatura mai avansata. Gandita pentru a fi usor de muscat si absolut sigura pentru stapan datorita manerului tip bucla care ajuta la prevenirea muscaturilor accidentale. Este mult mai eficient sa utilizati o jucarie prevazuta cu maner decat una obisnuita fara maner, deoarece cea cu maner permite o gama larga de utilizari. Manerul suficient de lung va ofera siguranta si confort in timpul utilizarii, iar pentru caine reprezinta un stimul puternic deoarece poate fi miscata foarte rapid si oferita ca si recompensa la fel de rapid. Mingea poate fi utilizata ca orice alt tug dar este mult mai eficienta decat un tug clasic.

Descriere pe scurt a mingei confectionata din material francez si prevazuta cu maner tip bucla Sara Dog:

 • Confectionata din material francez
 • Prevazuta cu maner tip bucla
 • Forma speciala reprezinta o combinatie intre mingea clasica si perna de muscatura
 • In interior este umpluta cu material hipoalergenic
 • Nu afecteaza dintii cainelui
 • Conceputa si produsa in Germania
 • La conceperea mingei au fost consultati specialisti in dresaj canin
 • Prezinta culori atractive
 • Lungime minge: 10 cm
 • Lungime maner: 20 cm
 • Circumferinta : 28 cm
 • Greutate : 70 g

Utilizare recomandata: dresaj canin, aport, formare muscatura la caini tineri.

Cautati perechea( saculet de muscatura, perna de muscatura link SD 1112) in magazinul Sara Dog.

 • Material Nylcott / Material Fancez
CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Minge pentru dresaj canin , din material francez

Minge pentru dresaj canin , din material francez

  Minge  confectionata din material francez si prevazuta cu maner tip bucla, Sara Dog. Sunteti in cautarea unei jucarii rezistente care sa fie utila si in procesul de dresaj ? • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864