Moby Dog Ball Ocean Blue minge pentru caini

60,00 lei
Cu TVA

Mingiile Moby Dog Ball sunt robuste , pot fi utilizate si an apa deoarece plutesc . In plus , nu au miros , nu contin PVC , nu contin plastifianti toxici , nu pateza , sunt anti alergenice , sunt aprobate din punct de vedere medical . Mingiile Moby Dog Ball sunt foarte atragatoare pentru caini datorita formei , materialului din care sunt confectionate cat si culorilor atragatoare . Mingea are o forma care permite scoaterea din gura cainelui usor si in siguranta in timpul exercitiilor de dresaj canin . 

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Mingiile Moby Dog Ball sunt robuste , pot fi utilizate si an apa deoarece plutesc . In plus , nu au miros , nu contin PVC , nu contin plastifianti toxici , nu pateza , sunt anti alergenice , sunt aprobate din punct de vedere medical . Mingiile Moby Dog Ball sunt foarte atragatoare pentru caini datorita formei , materialului din care sunt confectionate cat si culorilor atragatoare . Mingea are o forma care permite scoaterea din gura cainelui usor si in siguranta in timpul exercitiilor de dresaj canin . De asemenea cainele poate prinde rapid si usor mingea . Senzatia oferita cainelui este una speciala atunci cand musca mingea , deoarece interiorul este gol dar materialul mingei este suficient de gros pentru a fi suficient de rezistenta . Mingea Moby Dog Ball poate fi utilizata cu un snur atasat sau fara . Este suficient sa atasati un snur si obtineti o super minge de lucru pentru recompensarea exercitiilor de dresaj .

Ce recomanda mingiile Moby Dog Ball ?

Mingea Moby Dog Ball a fost realizata exclusiv cu plastifianti utilizati in medicina si ingrijirea bebelusului . Toate materialele utilizate la confectionare sunt inofensive si ecologice . Totul legat de acest produs este made in Germany , incepand cu materialele utilizate , conceptia si producerea .

Date tehnice :

Dimensiune : 7 x 6 cm

Greutate : 115 g

Moby special TPE ( calitate patentata , potrivita pentru industria alimentara )

Caracteristici :

Foarte robusta , aproape indestructibila ( atunci cand este utilizata corect ca jucarie de aport ) Nu este jucarie de ros !

Pluteste , nu are miros , nu contine PVC , fara plastifianti toxici , fara ingrediente toxice , fara urme de alte materiale , anti alergenica , aprobata pentru uz medical .

Nu este jucarie de mestecat , mingea este destinata aportului

Atragatoare , mingea este realizata din materiale aprobate pentru industria alimentara

Va rugam sa retineti : Nici o jucarie nu este indestructibila . Verificati regulat produsul pentru a observa daca a inceput sa se deterioreze si inlocuiti jucaria daca este rupta , bucati din ea lipsesc , altfel nu poate fi exclusa ranirea animalului .

MDB05
10 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola