Lesa profesionala dresaj Contact Viper Dog Training Gear

VDTG29500

Produs nou

Lesa profesionala Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin . Lesa profesionala Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin , confectionata din paracord , prevazuta cu inel pentru strangulare si doua sisteme de fixare .

Mai multe detalii

In stoc

35,00 lei

Lesa profesionala Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin . Lesa profesionala Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin , confectionata din paracord , prevazuta cu inel pentru strangulare si doua sisteme de fixare . Asa numita lesa de contact este foarte eficienta in dresajul canin deoarece ajuta la deconditionarea cainelui , asigura o corectie rapida si eficienta , este foarte usor de fixat si ajustat , poate fi utilizata la aproape toate tipurile de caini . Lesa strangulanta profesionala Viper Dog Training Gear este confectionata din paracord , binecunoscut pentru rezistenta deosebita . Impletitura exterioara a firului paracord utilizat este tip snake , ceea ce confera un plus de rezistenta . Inelul metalic prevazut la capat este din otel de buna calitate . Atasarea inelului metalic este prevazuta cu sigilare suplimentara , pentru rezistenta sporita si pentru prevenirea deteriorarii cusaturii . Lesa strangulanta este de asemenea prevazuta cu doua sisteme de fixare si reglaj . Prin simpla apasare laterala , sistemelor de fixare si reglaj le poate fi modificata rapid pozitia . Snurul paracord patrunde usor printre firele de par asigurand astfel o buna pozitionare a lesei si o corectie extrem de eficienta . Echipamente profesionale pentru dresaj canin concepute si produse in Germania la Viper Dog Training Gear .

Descriere pe scurt a lesei strangulante profesionale Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin :

  • Confectionata din snur paracord de calitate
  • Prevazuta cu inel pentru strangulare , confectionat din otel cromat sudat
  • Atasarea inelului metalic este realizat prin cusatura si sigilare suplimentara pentru protectie
  • Prevazuta cu doua sisteme de fixare si reglare
  • Grosime fir paracord : 4 mm
  • Lungime lesa : 80 cm
  • Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : dresaj canin de disciplina , deconditionare zgarda de forta , mondioring , etc..

                                                                    

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa profesionala dresaj Contact Viper Dog Training Gear

Lesa profesionala dresaj Contact Viper Dog Training Gear

Lesa profesionala Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin . Lesa profesionala Viper Dog Training Gear pentru dresaj canin , confectionata din paracord , prevazuta cu inel pentru strangulare si doua sisteme de fixare .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864