Supliment natural Puur® Omega-3 Extra 90 c pentru piele si blana caini

Supliment natural Puur® Omega-3 Extra 90 c pentru piele si blana caini

100,00 lei

Supliment pentru piele si blana caini Puur® Omega-3 Extra 90 c . Pentru o miscare lina . Pentru piele si blana sanatoase . Pentru inima . In caz de hipersensibilitate . Pentru un intestin sanatos . Pentru sistem imunitar puternic . Pentru sanatate mentala .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Supliment pentru piele si blana caini Puur® Omega-3 Extra 90 c . Pentru o miscare lina . Pentru piele si blana sanatoase . Pentru inima . In caz de hipersensibilitate . Pentru un intestin sanatos . Pentru sistem imunitar puternic . Pentru sanatate mentala .

Recomandare de utilizare

Dozare

1-2 ori pe zi ( cresteti doza lent )

Caine 1-3 capsule

Pisica 1-2 capsule

Compozitie per capsula : ulei de peste 1005 mg , EPA 330 mg , DGA 220 mg , Vit E ( d-alfatocoferol ) 5 UI .

Puur® Omega -3 90 c au fost reinoite . Sub denumirea Puur® Omega-3 Extra , capsulele contin 1005 mg de ulei de peste cu Omega-3 itr-o concentratie mult mai mare de EPA si DHA . Puur® Omega-3 Extra 90 c este succesorul Puur® Omega-3 90 c .

Concentratie mai mare

Puur® Omega-3 Extra contine 330 mg EPA , 220 mg DHA si 5 UI vitamina E . Aceasta este de aproape doua ori mai mult decat vechile capsule . Puur® Omega-3 cu 180 mg EPA , 120 mg DHA si 0,3 % vitamina E . Asta inseamna ca un animal are nevoie de o doza mai mica pentru acelasi efect terapeutic .

Calitate

Uleiul de peste din noul Puur® Omega-3 Extra este , desigur , de inalta calitate : provine din peste gras de mare adancime , necrescut si are o valoare totoxica scazuta . Capsulele vin in acelasi ambalaj usor si etans .

Administrare

Administrati acest produs direct in gura sau in alimente

Intr-o situatie acuta , doza poate fi crescuta la sfatul medicului veterinar . La administrarea uleiului Omega-3 , pot aparea initial scaune moi . Administrati treptat daca este necesar .

Durata tratamentului

Acizii grasi Omega-3 sunt incorporati in membranele celulare . Acesta este un proces de la cateva zile la 2 saptamani . Efectul este de obicei vizibil dupa 1 pana la 3 saptamani . Dupa ce simptomele s-au diminuat , puteti trece la o doza de intretinere . Aceasta este de obicei jumatate din doza indicata pe ambalaj . Cand dozati acest produs , acordati o atentie deosebita reactiei animalului . O doza mai mare poate fi necesara la inceput , acest produs poate fi administrat in siguranta intr-o doza dubla . Reduceti doza treptat cand simptomele scad sau au disparut pana la cea mai mica doza posibila . Acest produs poate fi administrat permanent in caz de afectiuni cronice .

Acest produs poate fi administrat permanent

Interactiune si contraindicatie

Utilizati intotdeauna in timpul gestatiei si alaptarii , cu consultarea medicului veterinar curant .

Pana in prezent efectele secundare ale acestui produs nu sunt cunoscute sau raportate.

Depozitare

Ferit de lumina directa a soarelui , in loc uscat si la temperatura camerei . Nu lasati la indemana copiilor .

Ingrediente

Omega-3 din peste gras este recomandat sa fie administrat zilnic un strop peste hrana animalului . Acizii grasi EPA si DHA din uleiul de peste asigura membrane celulare netede , suplete , piele si blana sanatoase , claritate si vigilenta si intaresc sistemul imunitar .  

                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

PNOME12017
6 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola