Supliment natural Puur® Glucozamin Extra 250 g pentru articulatii caini

Supliment natural Puur® Glucozamin Extra 250 g pentru articulatii caini

170,00 lei
Cu TVA

Puur® Glucozamin Extra 250 g pentru caini . Puur® Glucozamin Extra pentru o miscare lina si libera . Ofera o usurare suplimentara si relaxare datorita ierburilor adaugate .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Puur® Glucozamin Extra 250 g pentru caini . Puur® Glucozamin Extra pentru o miscare lina si libera . Ofera o usurare suplimentara si relaxare datorita ierburilor adaugate .

Administrare

Dozare

1-2 ori pe zi ( 1 lingurita de masura contine aproximativ 4 grame )

Caine > 25 kg / 1 lingurita de masura

Caine 10-25 kg / ¾ lingurita de masura

Caine < 10 kg si pisica / ½ lingurita de masura

Daca este dificil in practica sa administrezi acest produs de mai multe ori pe zi , o data pe zi sau o data la doua zile este suficient . Atunci dati doza maxima de o zi . Chiar si atunci , acest produs este eficient , dar un rezultat poate dura putin mai mult . Cand animalul dumneavoastra merge din nou lin , puteti reduce doza la jumatate din doza indicata .

Administrare

Poate fi administrat in hrana . Umeziti pudra pentru a nu iesi din bolul cu mancare .

Miscarea merita o atentie suplimentara pentru articulatiile flexibile . Miscarea este foarte importanta , ganditi-va la mers pe jos , ciclism si inot . Ar trebui evitate eforturile extreme , precum miscarile bruste si sariturile . Excesul de greutate pune , de asemenea un stres suplimentar asupra articulatiilor , ligamentelor si tendoanelor . Animalele carora le este greu sa piarda in greutate in ciuda ajustarilor la dieta si la modelul de exercitii fizice sustinute cu glucozamina . Oferiti intotdeauna mancare de buna calitate .

Durata tratamentului

Intr-o situatie cuta , durata tratamentului este relativ scurta . Aceasta poate varia de la cateva zile la 3 saptamani . Daca exista o imbunatatire , continuati sa administrati acest produs inca cateva zile .

Cu disconfort prelungit , efectul este de obicei vizibil dupa 1 pana la 3 saptamani . Cand exista o imbunatatire , se poate folosi o doza de intretinere . Aceasta este de obicei jumatate din doza indicata pe ambalaj . Cand dozati acest produs , acordati o atentie deosebita reactiei animalului . O doza mai mare poate fi necesara la inceput , acest produs poate fi administrat in siguranta intr-o doza dubla . Reduceti treptat doza pana la cea mai mica doza posibila .

Acest produs poate fi dat permanent . Este recomandabil sa faceti pauza dupa fiecare 6 pana la 8 saptamani . In acest fel , stimulul poate fi oferit din nou dupa saptamana de oprire . Reluati imediat tratamentul daca este necesar .

Interactiune si contraindicatie

Utilizati intotdeauna in timpul gestatiei si alaptarii , cu consultarea medicului veterinar curant . Pana in prezent , efectele secundare ale acestui produs nu sunt cunoscute sau raportate .

Depozitare

Evitati lumina directa a soarelui si depozitati acest produs intr-un loc uscat si la o temperatura intre 5-20° C . A nu se lasa la indemana copiilor . Data maxima de valabilitate este mentionata in partea stanga jos a etichetei si sub ambalaj.

Ingrediente

-          Condroitin Sulfat este cea mai absorbabila forma si este importanta pentru regenerarea cartilajului articular si constructia tesutului conjunctiv . Impreuna cu Glucozamina , este cel mai important material de constructie pentru producerea cartilajului si a lichidului sinovial , care asigura rezistenta si lubrifierea articulatiilor .

-          Sulfat de glucozamina ( sub forma de sulfat de glucozamina 2KCI ) este forma usor absorbabila de glucozamina si este buna pentru construirea cartilajului in articulatii .

-          MSM ( metilsulfonilmetan ) este un nutrient esential pentru articulatii . Asigura elasticitatea cartilajelor , tendoanelor si capsulelor articulare . MSM este , de asemenea , necesar pentru formarea sulfatilor de condroitina , blocuri importante ale cartilajului .

-          Citrat de magneziu este important pentru o buna calitate osoasa si are un efect relaxant muscular .

-          Vitamina B3 ( nicotinamida ) furnizeaza energie si asigura un sistem nervos sanatos .

-          Mangan ca sulfat ( si chelatul de cupru ) fac parte din diferite enzime , care sunt importante in formarea tesutului conjnctiv si a osului .

-          Cupru ( cuprum metallicum ) ca chelat pentru tesutul sanatos

-          Arborele de tamaie ( Boswellia Serrata ) Ofera usurare .

-          Nettle ( Urtica ) imbunatateste metabolismul  ( articular ) , astfel incat toxinele sunt mai bine eliminate si recuparea este accelerata . Bun pentru piele .

-          White willow ( Salix Alba ) ofera usurare

-          Blackcurrant ( ribes nigrum ) . Ofera usurare . Pentru o buna functionare a rinichilor , eliminarea toxinelor si pentru musculatura neteda .

         

                                                                                                           

 

PNGLU12006
6 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola