Zgarda strangulanta tip lant cu zale scurte curogan Hermann Sprenger

Produs nou

Zgarda strangulanta cu zale rotunde mici Hermann Sprenger Curogan pentru dresaj canin . Zeci de ani de experienta , o multime de informatii din piata si colaborarea cu profesionisti din domeniul sportului canin , a medicinei veterinare si a cercetarii continue stabilesc baza dezvoltarii produselor Sprenger care sunt la cele mai ridicate standarde internationale de calitate .

Mai multe detalii

In stoc

95,00 lei

Zgarda strangulanta cu zale rotunde mici Hermann Sprenger Curogan pentru dresaj canin . Zeci de ani de experienta , o multime de informatii din piata si colaborarea cu profesionisti din domeniul sportului canin , a medicinei veterinare si a cercetarii continue stabilesc baza dezvoltarii produselor Sprenger care sunt la cele mai ridicate standarde internationale de calitate . Curogan este un aliaj brevetat de Sprenger , fiind primul metal dezvoltat special pentru producerea zgarzilor de dresaj pentru caini . Hermann Sprenger este singurul producator care a conceput si produs acest tip de metal in colaborare cu specialisti in dresajul canin . Curoganul nu contine nichel sau alt tip de metal antirugina . Curoganul este un material antialergic si are un aspect extrem de atragator . Continutul foarte ridicat de cupru confera zgarzii o culoare stralucitoare care se antichizeaza in timp inchizandu-se in timp la culoare dupa  o utilizare regulata . Aspectul initial poate fi rapid restabilit prin curatare cu pasta de lustruire disponibila in comert . In timp trebuie sa aveti in vedere ca din cauza continutului de cupru , zalele se pot subtia in timp comparativ cu zgarzile confectionate din inox . Confectionata din Curogan , zgarda strangulanta cu lant oval si zale scurte are toate zalele sudate din fabrica pentru siguranta in utilizare si rezistenta . Este recomandat ca zgarda sa fie atasata corect la gatul cainelui pentru eficienta maxima . Corectat corespunzator , acesta va intelege rapid care comportament nu este incurajat de proprietar sau dresor si este chiar corectat cu ajutorul zgarzii . Este recomandata utilizarea zgarzii la indrumarea unui dresor profesionist care va poate ghida in folosirea corecta a zgarzii . Este recomandat ca zgarda sa fie tinuta la gatul cainelui doar atunci cand acesta iese la plimbare sau pentru orele de dresaj , lasata permanent la gatul cainelui , zgarda se poate agata in elemente de decor , putand cauza probleme medicale cainelui , cauzate de agitarea acestuia pentru a scapa din zgarda agatata . Dimensiunea corecta a zgarzii este recomandat sa fie luata dupa masurarea circumferintei capului in zona urechilor cainelui , zgarda trebuie sa intre putin fortat deoarece astfel zgarda nu va putea aluneca de la gatul cainelui atunci cand acesta se apleaca . Ambele inele mari de la capetele zgarzii au acceasi dimensiune si trebuie trecut prin unul din inelele mari zalele mici care compun zgarda , apoi prin tragere usoara se obtine zgarda strangulanta . Inelul mare de care se ataseaza lesa este recomandata sa fie pozitionat pe partea pe care se tine cainele , crescand astfel eficienta de strangulare a zgarzii .

Descriere pe scurt a zgarzii strangulante cu zale rotunde mici Hermann Sprenger Curogan pentru dresaj canin :

  • Confectionata din curogan
  • Zalele zgarzii sudate din fabrica pentru rezistenta si siguranta
  • Zgarda este prevazuta cu inele pentru atasarea lesei
  • Grosime zale : 3 mm
  • Lungimi disponibile zgarda : 50 cm , 55 cm , 61 cm , 67 cm
  • Culoare zgarda : cupru
  • Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : dresaj canin , corectarea problemelor de comportament la caini .

 

 

 

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda strangulanta tip lant cu zale scurte curogan Hermann Sprenger

Zgarda strangulanta tip lant cu zale scurte curogan Hermann Sprenger

Zgarda strangulanta cu zale rotunde mici Hermann Sprenger Curogan pentru dresaj canin . Zeci de ani de experienta , o multime de informatii din piata si colaborarea cu profesionisti din domeniul sportului canin , a medicinei veterinare si a cercetarii continue stabilesc baza dezvoltarii produselor Sprenger care sunt la cele mai ridicate standarde internationale de calitate .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864