Vita - Germ Oil Fortan

Vita - Germ Oil Fortan

135,00 lei
Cu TVA

Vita-Keimöl - Ulei de germeni Vita 1 L 

Asigurarea acizilor grași necesari.

 

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

FORTAN Vita-Keimöl 1 L  conține elemente active vitale din uleiuri de germeni , în special substanțe active de vitamina F și vitamina E în combinație cu vitamina A, numită și “vitamina de ocrotire a pielii”. Prin aceste substanțe, imunitatea naturală în fața infecțiilor este întărită pe termen lung.

FORTAN Vita-Keimöl este deosebit de eficient în procesul de schimb de substanțe. Se potrivește în mod optim la activarea în perioade de regim și dietă alimentară. Carotenoida – în special beta-carotenul – reprezintă nutritivi micronici importanți pentru piele și organism, aceștia întărind de asemenea și strălucirea blănii și pigmentarea acesteia. Beta-carotenul este transformat prin diverse procese de schimburi de substanță ale câinelui în vitamina A și oferă astfel efecte deosebit de pozitive pentru piele, pentru vedere și pentru întregul organism. În aceste procese, este valorificat doar beta-carotenul, care îi este cu adevărat necesar organismului.

Administrări zilnice de FORTAN Vita-Keimöl ușurează pentru organism procesele naturale de absorbție și valorificare a vitaminei A, D și E, eliberatoare de grăsimi.

Recomandare pentru alimentație:

La o greutate corporală de până la 5 kg = ½ linguriță zilnic,

până la 10 kg = 1, până la 20 kg = 2, până la 30 kg = 3, peste 30 kg = 3-4.

 

Indicații de dozaj:

1 linguriță FORTAN Vita-Keimöl  = 5,0 ml.

FORTAN Vita-Keimöl  conține ca bază uleiuri de germeni cu un conținut de 50% de acizi grași esențiali și vitali. Cei mai importanți acizi grași sunt acidul linoleic și linolenic.

Utilizare: FORTAN Vita-Keimöl este insipid și poate fi astfel adăugat oricărui tip de hrană. Amestecat cu un gălbenuș de ou (și eventual cu puțină miere de albine) devine un desert deosebit pentru câinele dumneavoastră. Într-o perioadă de regim sau dietă (dietă de lapte-miere), se recomandă administrarea suplimentară de Cafortan și de Cervico, ce conține un dozaj ridicat de biotină (vitamina de protecție a pielii). Această recomandare este de luat în considerare și pentru piele uscată, cu mătreață, la o blană nesănătoasă sau în cazul mâncărimilor – o urmare obișnuită a hrănirii cu hrană uscată. Doar uleiurile vegetale conțin cantități ridicate de acizi grași nesaturați, acestea sunt însă conținute doar în cantități insuficiente în hrana uscată procesată tehnic și au un termen de expirare scurt datorită oxidării.

FORTAN Vita-Keimöl funcționează și ca ulei pentru aplicație locală. Pielea uscată și dură devine mătăsoasă, cu funcții intacte și protejată.

FORTAN Vita-Keimöl este un supliment alimentar pentru câini

F541
4 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola