Lesa reglabila pentru caini , din Biothane verde

SD407C

Produs nou

Lesa reglabila pentru dresaj canin , din Biothane . Pentru dresajul canin si nu numai este utila o lesa reglabila care permite ajustarea lungimii in functie de dorinta .

Mai multe detalii

In stoc

100,00 lei

Lesa reglabila pentru dresaj canin , din Biothane . Pentru dresajul canin si nu numai este utila o lesa reglabila care permite ajustarea lungimii in functie de dorinta . Prevazuta cu doua carabiniere , lesa se ajusteaza in functie de lungimea dorita cu ajutorul inelelor atasate de lesa . Durabila , eleganta si practica , lesa Biothane reglabila este utila in timpul orelor de dresaj canin cat si in timpul plimbarilor . De asemenea lesa poate fi utilizata pentru plimbarea a doi caini in acelasi timp . Biothane este un material extrem de durabil patentat in America . Utilizat in diferite domenii de activitate datorita calitatilor sale speciale , acum este utilizat din ce in ce mai mult si in confectionarea accesoriilor pentru caini . Interiorul materialului Biothane are inserata armatura care ofera flexibilitate si rezistenta materialului . Polimerul special din care este confectionat materialul Biothane este de asemenea extrem de rezistent . O alta calitate notabila a materialului Biothane este ca nu absoarbe mirosuri , bacterii sau murdarie . In plus , materialul Biothane nu necesita intretinere speciala . In caz de nevoie , materialul Biothane poate fi sters usor cu o carpa usor umezita in apa . Pentru rezistenta elementele de feronerie sunt atasate prin nituire . Alegeti calitatea pentru prietenul dumneavoastra cel mai bun .

Descriere pe scurt a lesei reglabile pentru caini , din Biothane :

  • Confectionata din Biothane de calitate
  • Prevazuta cu carabiniere la ambele capete
  • Prevazuta cu 3 inele pentru ajustarea lungimii
  • Feroneria este confectionata din otel cromat
  • Pentru rezistenta sporita feroneria este atasata prin nituire
  • Culoare disponibila : verde
  • Produsa in Germania
  • Latime disponibila : 16 mm
  • Lungime disponibila : 240 cm

Utilizare recomandata : dresaj canin , plimbari impreuna cu cainele

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa reglabila pentru caini , din Biothane verde

Lesa reglabila pentru caini , din Biothane verde

Lesa reglabila pentru dresaj canin , din Biothane . Pentru dresajul canin si nu numai este utila o lesa reglabila care permite ajustarea lungimii in functie de dorinta .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864