Lesa pentru caini din Biothane

SD408C

Produs nou

Lesa pentru caini , confectionata din Biothane . Lesa practica si rezistenta pentru caini , confectionata din Biothane de calitate . Prevazuta cu inel suplimentar atasat de manerul lesei , care permite atasarea lesei atunci cand nu este utilizata .

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Lesa pentru caini , confectionata din Biothane . Lesa practica si rezistenta pentru caini , confectionata din Biothane de calitate . Prevazuta cu inel suplimentar atasat de manerul lesei , care permite atasarea lesei atunci cand nu este utilizata . Moale , placuta la atingere , rezistenta , nu absoarbe mirosuri , bacterii sau murdarie . Acestea sunt doar cateva dintre calitatile principale ale lesei din Biothane pentru caini . Rezistenta deosebita este datorata atat polimerului special din care este confectionat materialul Biothane cat si armaturii inserate in interiorul materialului . Pentru rezistenta sporita atat carabiniera cat si manerul sunt atasate prin nituire dubla si sigilare . Biothane este un material revolutionar care este utilizat in multiple domenii : militar , medical , echitatie , etc... datorita calitatii si rezistentei deoasebite si a intretinerii extrem de usoare . In caz de necesitate , tot ce aveti de facut pentru curatarea lesei , este sa o stergeti usor cu o carpa umezita in apa . Lesa practica si rezistenta pentru prietenul nostru cel mai bun . Alegeti calitatea Germana .

Descriere pe scurt a lesei pentru caini , confectionata din Biothane :

  • Confectionata din Biothane de calitate
  • Prevazuta cu maner tip bucla
  • Prevazuta cu carabiniera si inel suplimentar confectionate din otel cromat
  • Atat carabiniera cat si manerul sunt atasate prin nituire si sigilare pentru rezistenta sporita
  • Latime lesa : 16 mm
  • Lungime lesa : 135 cm
  • Culoare disponibila : verde
  • Produsa in Germania

Utilizare recomandata : orice activitate care implica si cainele .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa pentru caini din Biothane

Lesa pentru caini din Biothane

Lesa pentru caini , confectionata din Biothane . Lesa practica si rezistenta pentru caini , confectionata din Biothane de calitate . Prevazuta cu inel suplimentar atasat de manerul lesei , care permite atasarea lesei atunci cand nu este utilizata .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864