Zgarda de forta pentru dresaj canin

Produs nou

Zgarda de forta pentru dresaj canin prevazuta cu inchidere tip cleste . In dresajul canin , conditionarea este extrem de importanta . Fara o zgarda de forta se poate realiza o conditionare dar procesul este de lunga durata si nu este intotdeauna eficient .

Mai multe detalii

In stoc

35,00 lei

Zgarda de forta pentru dresaj canin prevazuta cu inchidere tip cleste . In dresajul canin , conditionarea este extrem de importanta . Fara o zgarda de forta se poate realiza o conditionare dar procesul este de lunga durata si nu este intotdeauna eficient . Pentru o reactie rapida si prompta la comanda stapanului sau a dresorului dupa caz este necesara o zgarda de forta . Cea mai des utilizata zgarda de forta este zgarda tip coral . Reactia cainelui este rapida si prompta , iar utilizata in combinatie cu un stimul motivational va grabi si fixa formarea reflexului cainelui . Este recomandata utilizarea zgarzii de forta la indrumarea si sub supravegherea unui dresor profesionist . Utilizarea zgarzii fara a avea cunostintele necesare poate avea ca efect desensibilizarea cainelui la efectul zgarzii , iar acesta va invata sa suporte discomfortul cauzat de zgarda si prin urmare procesul de invatare este compromis . Zgarzile de forta tip coral se pot dovedi greu de atasat la gatul cainelui de catre persoanele care nu au avut contact pana in acel moment cu o zgarda de forta . Acest model de zgarda de forta este usor de prins chiar si de catre persoanele care nu au mai avut contact cu o zgarda de forta . Sigura , eficienta si usor de utilizat . Este de retinut faptul ca zgarda de forta nu reprezinta un element de tortura si utilizarea zgarzii trebuie facuta pe perioada limitata . Selectati dimensiune potrivita cainelui dumneavoastra . Trebuie retinut ca intre zgarda si pielea cainelui trebuie lasat spatiu cat latimea de circa 2 / 2,5 cm . Daca zgarda este prea stransa sau prea larga , eficienta este mult redusa . Zgarda se prinde si se desprinde cu ajutorul inchiderii tip cleste . 

Descriere pe scurt a zgarzii de forta pentru dresaj canin prevazuta cu inchidere tip cleste :

  • confectionata din otel cromat
  • prevazuta cu inchidere tip cleste
  • usor de ajustat
  • usor de prins sau desprins
  • zgarda este ajustabila
  • disponibila in 3 marimi
  • grosimi disponibile : 3.0 mm , 3.2 mm , 3.8 mm
  • lungimi disponibile : 57 cm , 59 cm , 65 cm

Utilizare recomandata : dresaj canin

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda de forta pentru dresaj canin

Zgarda de forta pentru dresaj canin

Zgarda de forta pentru dresaj canin prevazuta cu inchidere tip cleste . In dresajul canin , conditionarea este extrem de importanta . Fara o zgarda de forta se poate realiza o conditionare dar procesul este de lunga durata si nu este intotdeauna eficient .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864