Jucarie din plus pentru caini Gorilla

MN0387

Produs nou

Jucarie din plus Gorilla pentru caini . Instinctul de vanatoare la cainii tineri trebuie stimulat de la varsta frageda . De asemenea cainii tineri sunt atrasi de obiecte in miscare ceea ce se transforma mai tarziu in Prey Drive . Aceasta jucarie confectionata din plus , prevazuta cu sistem acustic in interior atrage puii de caine .

Mai multe detalii

In stoc

25,00 lei

Jucarie din plus Gorilla pentru caini . Instinctul de vanatoare la cainii tineri trebuie stimulat de la varsta frageda . De asemenea cainii tineri sunt atrasi de obiecte in miscare ceea ce se transforma mai tarziu in Prey Drive . Aceasta jucarie confectionata din plus , prevazuta cu sistem acustic in interior atrage puii de caine . Este cunoscut faptul ca in perioada de schimbare a dintilor cainii tineri nu trebuie sa muste din obiecte tari . Plusul moale din carte este confectionata jucaria cat si umplutura din fibre de silicon sunt inofensive pentru dintii cainelui . In plus atunci cand cainele musca din jucarie , aceasta emite un sunet atractiv pentru caine . Prevazuta cu o bucla mica in partea superioara jucaria poate fi atasata usor unei lese sau a unei undite scurte . Miscarea rapida a jucariei va dezvolta instinctul de vanatoare al puiului de caine . Utila atat cainilor cu proba de lucru cat si pentru stimularea cainilor de vanatoare . Nu este recomandat ca jucaria sa fie lasata la dispozitia permanenta a cainelui deoarece acesta poate rupe bucati din jucarie pe care le poate inghitii .

Descriere pe scurt a jucariei din plus pentru caini Gorilla :

  • confectionata din plus de calitate
  • umpluta cu fibre de silicon
  • prevazuta cu sistem acustic
  • prevazuta cu bucla in partea superioara pentru atasarea de o lesa sau o undita
  • prevazuta cu sistem velcro pentru atasarea de o lesa sau undita
  • lungime jucarie : 15 cm
  • latime jucarie : 10 cm
  • greutate jucarie : 72 gr
  • produsa in Olanda

Utilizare recomandata : stimularea instinctului de Prey Drive la cainii tineri .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie din plus pentru caini Gorilla

Jucarie din plus pentru caini Gorilla

Jucarie din plus Gorilla pentru caini . Instinctul de vanatoare la cainii tineri trebuie stimulat de la varsta frageda . De asemenea cainii tineri sunt atrasi de obiecte in miscare ceea ce se transforma mai tarziu in Prey Drive . Aceasta jucarie confectionata din plus , prevazuta cu sistem acustic in interior atrage puii de caine .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864