Zgarda textila reglabila reflectorizanta pentru caini

Produs nou

Zgarda textila reglabila reflectorizanta pentru caini . Cainii tineri in varsta de pana la 1 an cresc aproape permanent si au nevoie sa le fie schimbate zgarzile . Pentru aceasta perioada de crestere este recomandata utilizarea unei zgarzi reglabile , de calitate , usor de pus si de scos .

Mai multe detalii

In stoc

30,00 lei

Zgarda textila reglabila reflectorizanta pentru caini . Cainii tineri in varsta de pana la 1 an cresc aproape permanent si au nevoie sa le fie schimbate zgarzile . Pentru aceasta perioada de crestere este recomandata utilizarea unei zgarzi reglabile , de calitate , usor de pus si de scos . Acest model de zgarda reglabila de calitate , prevazuta cu sistem de prindere rapida confectionata din material plastic de calitate reprezinta alegerea ideala pentru cainii junior si nu numai . Fiind reglabila , zgarda poate fi usor ajustata nefiind necesara achizitionarea altei zgarzi . Prinderea rapida confectionata din material plastic de calitate permite prinderea si desprinderea zgarzii usor de cate ori este necesar . In plus datorita insertiei laterale reflectorizante , plimbarea pe timp de noapte sau amurg este mult mai sigura deoarece zgarda reflecta lumina indiferent de sursa acesteia . Inelul pentru prinderea lesei este plasat strategic pentru protejarea traheei cainelui . Zgarda este disponibila in 3 culori atractive . Selectati culoarea dorita . Asortati cu lesa reflectorizanta pentru caini confectionata din acelasi material de calitate .

Descriere pe scurt a zgarzii textile reglabile reflectorizante pentru caini :

 • confectionata din nailon de calitate
 • prevazuta cu insertie laterala de fir reflectorizant
 • vizibila pe timp de noapte
 • prevazuta cu inel pentru atasarea lesei confectionat din otel cromat
 • prevazuta cu sistem de prindere rapida confectionat din material plastic de calitate
 • zgarda este reglabila
 • latime zgarda : 25 mm
 • lungime reglabila zgarda : min 38 cm / max 60 cm
 • culori disponibile : negru , rosu , portocaliu
 • produsa in Polonia

Utilizare recomandata : pentru caini puppy si junior in perioada de crestere , pentru caini de talie medie .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda textila reglabila reflectorizanta pentru caini

Zgarda textila reglabila reflectorizanta pentru caini

Zgarda textila reglabila reflectorizanta pentru caini . Cainii tineri in varsta de pana la 1 an cresc aproape permanent si au nevoie sa le fie schimbate zgarzile . Pentru aceasta perioada de crestere este recomandata utilizarea unei zgarzi reglabile , de calitate , usor de pus si de scos . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864