Dispozitiv electronic pentru indepartarea animalelor

Dispozitiv electronic pentru indepartarea animalelor

165,00 lei

Dispozitiv electronic pentru indepartarea animalelor nedorite . Acest dispozitiv electronic cu ultrasunete indeparteaza de proprietatea , gradina sau a lacului dumneavoastra toate animalele si pasarile nedorite .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Dispozitiv electronic pentru indepartarea animalelor nedorite . Acest dispozitiv electronic cu ultrasunete indeparteaza de proprietatea , gradina sau a lacului dumneavoastra toate animalele si pasarile nedorite . Sunetul puternic ultrasonic devine operational cand animalele se apropie de zona protejata . Aparatul actioneaza asupra : cainilor , pisicilor , vulpilor , pasarilor , dihorilor , etc ... Dispozitivul este echipat cu un senzor de miscare care declanseaza sunetul ultrasonic imediat ce teritoriul protejat este incalcat . In plus dispozitivul este alimentat cu baterii , deci nu necesita fire de electricitate . Montarea se realizeaza rapid si usor . Aria de acoperire a dispozitivului este de  8 - 10 m . Senzorul de miscare detecteaza miscarea in raza de 110 grade arc la o distanta de 8 pana la 10 metri . Animalele si pasarile vor evita zona protejata deoarece sunetul ultrasonic este neplacut acestora . Animalele nu se pot obisnui cu sunetul iar efectul acestuia va deveni mai puternic cu fiecare apropiere de zona protejata .

Recomandare utilizare :

 1. plasati dispozitivul in directia din care vin animalele
 2. introduceti bateriile de alimentare ( 3 baterii AA ) , bateriile nu sunt incluse , respectati polaritatea corecta , inchideti compartimentul bateriilor cu cele 4 suruburi incluse
 3. atasati prelungitoarele de inaltime spre locatia strategic selectata
 4. puteti de asemenea sa atasati dispozitivul pe perete cu ajutorul locasului plasat in spatele dispozitivului
 5. selectati reglajul potrivit ‘ 3-2-1-0 ‘
 6. Pozitia 0 / oprit , Pozitia 1 / dispozitivul emite un puls ultrasonic timp de 5 secunde cu 2 minute pauza , Pozitia 2 / dispozitivul emite un puls ultrasonic timp de 5 secunde cu 5 minute pauza , Pozitia 3 / dispozitivul emite un puls ultrasonic in momentul in care senzorul detecteaza miscare .

Date tehnice : alimentare : 3 baterii AA ( nu sunt incluse )

Frecventa : 13 – 5 – 23 – 5 KHZ

Nota : cand bateriile sunt descarcate ledul rosu va emite intens , atunci este necesara schimbarea bateriilor si inchiderea capacului cu ajutorul suruburilor incluse . Pentru o eficienta maxima este recomandat sa se utilizeze baterii de buna calitate

Atentie : Pulsul ultrasonic este suficient pentru a speria eficient . Este posibil ca oamenii sa perceapa o parte din pulsul emis ( in special copii si persoanele tinere ) . De aceea este recomandat sa se utilizeze dispozitivul cat mai departe posibil de prezenta umana . Nu instalati dispozitivul aproape de locurile de joaca ale copiilor .

 

Descriere pe scurt a dispozitivului electronic pentru indepartarea animalelor nedorite :

 • dispozitivul este prevazut cu tehnologie ultrasonica
 • dispozitivul este prevazut cu senzor de miscare
 • indeparteaza animalele si pasarile nedorite
 • instalarea se realizeaza usor si rapid
 • alimentare se realizeaza cu baterii
 • nu sunt necesare fire de electricitate
 • prevazut cu 3 reglaje de intensitate
 • dimensiuni : 11,5 x 8,5 x 5,5 cm ( cu prelungitorul de inaltime atasat : 31,5 x 8,5 x 5,5 cm )

Utilizare recomandata : indepartarea animalelor si pasarilor nedorite .

H00057
3 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola