Lesa reglabila pentru caini confectionata din piele naturala

Produs nou

Lesa reglabila pentru dresaj canin confectionata din piele naturala . Lesa reglabila pentru caini , confectionata din piele fett de cea mai buna calitate , prevazuta cu inele de reglaj , carabinera tip cleste Hermann Sprenger si carabiniera clasica .

Mai multe detalii

In stoc

210,00 lei

Lesa reglabila pentru dresaj canin confectionata din piele naturala . Lesa reglabila pentru caini , confectionata din piele fett de cea mai buna calitate , prevazuta cu inele de reglaj , carabinera tip cleste Hermann Sprenger si carabiniera clasica . Lesa este confectionata manual in Germania , iar atasarea inelelor si a carabinierelor este realizata prin cusaturi durabile . Pielea fett este moale , rezistenta in timp si isi pastreaza aspectul vreme indelungata . Aceasta lesa este de cea mai inalta calitate iar senzatia placuta oferita la atingere va confirma alegerea facuta ca fiind cea mai buna . Utilitatea lesei este notabila deoarece poate fi rapid si usor reglata lungimea in functie de necesitate . Carabiniera tip cleste Hermann Sprenger permite atasarea sigura si rapida a lesei prin utilizarea a doar doua degete . Conceputa pentru dresaj canin , lesa poate fi utilizata si pentru plimbari sau orice alte activitati care implica si cainele . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , lesa sa fie uscata departe de sursele de incalzire si intretinuta cu balsam special pentru accesorii din piele naturala . Lesa este disponibila in 3 varietati de culoare ( coniac , maro , negru ) .

Descriere pe scurt a lesei reglabile pentru dresaj canin confectionata din piele naturala:

  • confectionata manual din piele naturala fett de cea mai buna calitate
  • prevazuta cu carabiniera tip cleste Hermann Sprenger
  • prevazuta cu carabiniera clasica si inele de ajustare
  • atat inelele cat si carabinierele sunt atasate prin cusaturi durabile relizate manual
  • produsa in Germania
  • latime disponibila : 20 mm
  • lungime disponibila : 210 cm
  • culori disponibile : coniac , maro , negru

Utilizare recomandata : dresaj canin , plimbari impreuna cu cainele , alte activitati care implica si cainele

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa reglabila pentru caini confectionata din piele naturala

Lesa reglabila pentru caini confectionata din piele naturala

Lesa reglabila pentru dresaj canin confectionata din piele naturala . Lesa reglabila pentru caini , confectionata din piele fett de cea mai buna calitate , prevazuta cu inele de reglaj , carabinera tip cleste Hermann Sprenger si carabiniera clasica .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864