Ham pentru caini confectionat din piele naturala

Produs nou

am pentru caini confectionat din piele naturala . Acest model de ham confectionat din piele naturala fett  si prevazut cu trei puncte de ajustare , reprezinta alegerea ideala pentru persoanele in cautare de accesorii de cea mai inalta calitate pentru caini.

Mai multe detalii

In stoc

150,00 lei

Ham pentru caini confectionat din piele naturala . Acest model de ham confectionat din piele naturala fett  si prevazut cu trei puncte de ajustare , reprezinta alegerea ideala pentru persoanele in cautare de accesorii de cea mai inalta calitate pentru caini. Pielea utilizata la confectionare este piele naturala fett , foarte moale si extrem de rezistenta . In plus marginile prezinta cusaturi durabile pentru rezistenta sporita si pentru un aspect deosebit de elegant . Lucrat manual in Olanda cu atentie deosebita acordata detaliilor , hamul este din categoria super premium . Modelul hamului este unul clasic si cu ajutorul celor trei catarame prevazute pentru ajustare , fixarea pe caine este una perfecta si usor de realizat . Ajustarea in functie de gatul si pieptul animalului se realizeaza usor cu ajutorul cataramei prevazute lateral frontal . In functie de latimea pieptului cainelui , ajustarea se realizeaza usor cu ajutorul cataramei prevazute lateral in spate spre cutia toracica . Circumferinta cutiei toracice se realizeaza cu ajutorul cataramei prevazute sub cutia toracica a cainelui . Pentru rezistenta sporita hamul este nituit dublu in punctele de tensiune . Acest model de ham este conceput pentru plimbarile zilnice impreuna cu cainele . Modelul acesta de ham nu este pentru cainii utilitari sau pentru antrenamente de atac . Intretinerea se realizeaza cu produse speciale pentru accesorii piele naturala . Clasic , elegant , de calitate super premium . Calitate la superlativ .

Descriere pe scurt a hamului pentru caini confectionat din piele naturala :

 • confectionat manual din piele naturala fett
 • prevazut cu trei catarame de reglaj
 • ajustarea se realizeaza rapid in functie de anatomia fiecarui caine in parte
 • prevazut cu inel pentru atasarea lesei
 • pentru rezistenta sporita hamul este prevazut cu nituire dubla in punctele de tensiune
 • lateral este prevazut cu cusaturi pentru rezistenta si aspect deosebit de elegant
 • modelul este unul clasic
 • produs in Olanda
 • culoare : maro
 • latime curele : 25 mm
 • dimensiuni cutie toracica disponibile : 80 cm , 90 cm , 100 cm .

Utilizare recomandata : plimbari zilnice impreuna cu cainele .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ham pentru caini confectionat din piele naturala

Ham pentru caini confectionat din piele naturala

am pentru caini confectionat din piele naturala . Acest model de ham confectionat din piele naturala fett  si prevazut cu trei puncte de ajustare , reprezinta alegerea ideala pentru persoanele in cautare de accesorii de cea mai inalta calitate pentru caini. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864