Ham piele naturala Luxury French Bulldog

Produs nou

Ham confectionat din piele naturala pentru rasa Bulldog Francez : Luxury French Bulldog . Culoare piele : negru / culoare captuseala piele nappa : albastru . Rasa Bulldog Francez este una speciala care necesita accesorii create special pentru aceasta tipologie . 

Mai multe detalii

In stoc

170,00 lei

Ham confectionat din piele naturala pentru rasa Bulldog Francez : Luxury French Bulldog . Culoare piele : negru / culoare captuseala piele nappa : albastru . 

Rasa Bulldog Francez este una speciala care necesita accesorii create special pentru aceasta tipologie . Este cunoscut faptul ca Bulldog-ul Francez avand botul scurt , are probleme cu respiratia . Acesta este motivul pentru care multi proprietari da caini din aceasta rasa prefera hamul in detrimentul zgarzii . Pornind de la tipicitatea acestei rase a fost creat hamul special Luxury Bulldog Francez . Avand parul scurt cainii din aceasta rasa trebuie sa fie feriti de orice accesoriu care le poate creea frecari ale pielii , care in timp pot duce la complicatii dermatologice . De aceea interiorul hamului este captusit cu piele naturala nappa pentru confort si siguranta . In plus marginile captuselii sunt rotunjite pentru a exclude orice problema cauzata de frecare . Este cunoscut faptul ca aceasta rasa are o fizionomie deosebita de a altor rase si acesta este motivul pentru care in zona pieptului hamul este prevazut cu o zona rotunda plasata strategic in zona de tensiune maxima pentru a permite distribuirea tensiunii pe toata zona pieptului cainelui . Orice tensiune suplimentara supune cainele la efort sporit si implicit creste intensitatea respiratiei . Acesta este unul dintre motivele principale pentru care este recomandata alegerea acestui model de ham . Pentru rezistenta sporita hamul prezinta cusaturi dublate iar inelul D cat si catarama de prindere sunt prinse prin nituire . De asemenea decoratiunile sunt atasate prin nituire si nu se desprind usor . Perechea hamului este lesa Luxury French Bulldog , disponibila in magazinul nostru . Este recomandat ca dupa utilizarea hamului pe vreme umeda , acesta sa fie uscat la temperatura camerei departe de sursele de incalzire . Periodic este recomandat sa se utilizeze balsamul special pentru intretinere accesorii piele naturala disponibil in magazinul nostru . Dimensiunea precizata se refera la cutia toracica a cainelui . Este recomandat sa se masoare cutia toracica a cainelui pentru a putea selecta marimea potrivita .  Ham special pentru o rasa deosebita .

 Descriere pe scurt a hamului Luxury Buldog Francez :

 • confectionat din piele naturala italiana
 • captusit cu piele naturala nappa
 • marginile captuselii sunt rotunjite
 • toate zonele hamului prezinta cusaturi durabile pentru rezistenta sporita
 • design care permite distribuirea tensiunii 
 • prevazut cu inel D pentru atasarea lesei
 • inelul si catarama sunt confectionate din otel cromat
 • catarama este atasata prin nituire pentru rezistenta
 • prevazut cu decoratiuni Bulldog Francez
 • decoratiunile sun atasate prin nituire
 • confectionat manual
 • produs in Polonia
 • dimensiunile trecute in site se refera la circumferinta cutiei toracice a cainelui 

Utilizare recomandata : pentru caini din rasa Bulldog Francez .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ham piele naturala Luxury French Bulldog

Ham piele naturala Luxury French Bulldog

Ham confectionat din piele naturala pentru rasa Bulldog Francez : Luxury French Bulldog . Culoare piele : negru / culoare captuseala piele nappa : albastru . Rasa Bulldog Francez este una speciala care necesita accesorii create special pentru aceasta tipologie .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864