Protectie picior dresaj material francez pentru caini junior

Produs nou

Protectie picior dresaj, material francez, pentru caini ( junior ) . Antrenarea cainilor junior necesita echipamente de cea mai buna calitate , deoarece de initierea muscaturii va depinde forta si amplitatea muscaturii ulterioare perioadei junioratului .

Mai multe detalii

Stoc epuizat


180,00 lei

Protectie picior dresaj, material francez, pentru caini ( junior ) . Antrenarea cainilor junior necesita echipamente de cea mai buna calitate , deoarece de initierea muscaturii va depinde forta si amplitatea muscaturii ulterioare perioadei junioratului . Daca se formeaza o initiere optima , dezvoltarea ulterioara va fi una usoara si la cel mai inalt nivel de siguranta si forta a muscaturii . Pentru initiere este recomandata utilizarea echipamentelor adecvate varstei cainelui junior . De asemenea este bine stiut ca la varsta frageda este recomandat ca puiul sa castige de fiecare data pentru cresterea increderii si a curajului . Protectia de picior pentru dresaj canin confectionata din material francez reprezinta alegerea ideala pentru o initiere a muscaturii la caini junior . Prevazuta cu maner tip bucla suficient de lung care permite controlarea muscaturii si mentinerea protectiei cat mai stabila . De asemenea inchiderea se realizeaza cu sistem tip velcro care permite eliberarea rapida crescand astfel increderea cainelui si in acelasi timp permitand alegerea momentului optim pentru eliberare a protectiei . Tendinta cainilor tineri este sa se focuseze pentru muscatura pe zona picioarelor si tocmai acest aspect recomanda utilizarea protectiei pentru picior . Ulterior protectia poate fi transferata cu usurinta pe brat deoarece odata formata muscatura corecta , mutarea prizei pe brat se realizeaza usor . Protectia poate fi utilizata atat pe piciorul drept cat si pe cel stang . Utilizarea vreme indelungata pe acelasi picior poate forma o fixare a muscaturii pe piciorul respectiv , iar in functie de scopul formarii muscaturii se poate muta protectia pe celalalt picior sau se poate mentine pe unul singur . Materialul francez din care este confectionata protectia este identic cu cel utilizat la confectionarea costumelor profesionale de muscatura . Fiind o piesa compacta poate fi purtata in echilibru de caine dupa ce a castigat muscatura .  

Descriere pe scurt a protectiei de picior dresaj material francez:

 • confectionata din material francez
 • prevazuta cu captuseala care permite ventilarea optima
 • interiorul este umplut cu material hipoalergenic
 • marginile protectiei prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta sporita
 • prevazuta cu inchidere tip Velcro
 • prevazuta in zona superioara cu maner tip bucla
 • manerul prezinta insertie de cauciuc pentru priza optima
 • prevazuta cu maner tip bucla lateral pentru eliberarea rapida a protectiei
 • produsa in Germania
 • lungime disponibila : 50 cm
 • latime disponibila : 30 cm
 • lungime maner superior : 20 cm
 • greutate : 1,150 kg

Utilizare recomandata : dresajul cainilor junior.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Protectie picior dresaj material francez pentru caini junior

Protectie picior dresaj material francez pentru caini junior

Protectie picior dresaj, material francez, pentru caini ( junior ) . Antrenarea cainilor junior necesita echipamente de cea mai buna calitate , deoarece de initierea muscaturii va depinde forta si amplitatea muscaturii ulterioare perioadei junioratului . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864