Grasime speciala intretinere piele naturala culoare negru

H003D

Produs nou

Grasime speciala pentru intretinere si restaurare piele naturala culoare negru 450 ml . Este cunoscut faptul ca orice accesoriu confectionat din piele naturala trebuie intretinut utilizand grasime speciala . 

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Grasime speciala pentru intretinere si restaurare piele naturala culoare negru 450 ml

Este cunoscut faptul ca orice accesoriu confectionat din piele naturala trebuie intretinut utilizand grasime speciala . Dupa utilizare pe vreme umeda a accesoriilor din piele este recomandata uscarea la temperatura camerei departe de sursele de caldura iar dupa uscare acestea trebuie unse cu grasimea speciala pentru intretinere produse confectionate din piele naturala . Aceasta hraneste pielea naturala si restabileste culoarea initiala . Utilizarea grasimii speciale pentru intretinere produse confectionate din piele naturala , lungeste perioada de utilizare a acestora mentinand calitatile si aspectul initial . Grasimea speciala penetreaza porii pielii naturala hranind din interior si oferind suplete . Un alt efect notabil este ca aceasta grasime nu permite patrunderea apei , protejand vreme indelungata . Grasimea este rapid absorbita , lasand pielea neteda si protejata . Pielea tratata cu grasime speciala devine antistatica si nu absoarbe particule de praf sau alte microparticule .Este recomandata utilizarea grasimii speciale pentru produsele confectionate din piele naturala de calitate ( nappa , fett , bizon , ) si nu pe cele de calitate inferioara confectionate din piele lacuita . Va recomandam sa utilizati grasime de aceeasi culoare cu accesoriul .

Descriere pe scurt a grasimii intretinere piele naturala :

  • contine grasimi speciale pentru intretinere piele
  • are efect antistatic
  • protejeaza pielea naturala
  • hraneste din interior pielea naturala
  • restaureaza culoarea initiala
  • nu permite patrunderea apei
  • produs in Olanda
  • gramaj : 450 ml

Utilizare recomandata : intretinere si restaurare accesorii confectionate din piele naturale.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Grasime speciala intretinere piele naturala culoare negru

Grasime speciala intretinere piele naturala culoare negru

Grasime speciala pentru intretinere si restaurare piele naturala culoare negru 450 ml . Este cunoscut faptul ca orice accesoriu confectionat din piele naturala trebuie intretinut utilizand grasime speciala .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864