Zgarda piele naturala colectia Provence Sara Dog

Produs nou

Zgarda din piele pentru caini colectia Provence Sara Dog . Colectia de zgarzi de lux pentru caini Provence Sara Dog reprezinta imbinarea calitatii cu culori vii inspirate din Provence , Franta . Cromatica culorilor care sunt utilizate sunt placute la vedere si aduc un plus de frumusete si de eleganta animalului nostru drag .

Mai multe detalii

In stoc

155,00 lei

Zgarda din piele pentru caini colectia Provence Sara Dog . Colectia de zgarzi de lux pentru caini Provence Sara Dog reprezinta imbinarea calitatii cu culori vii inspirate din Provence , Franta . Cromatica culorilor care sunt utilizate sunt placute la vedere si aduc un plus de frumusete si de eleganta animalului nostru drag . Destinata persoanelor iubitoare de frumos si de calitate , colectia Provence Sara Dog va multumi chiar si persoanele extrem de exigente in alegerea accesoriilor pentru caini . Pielea naturala fett , din care sunt confectionate zgarzile este de cea mai inalta calitate existenta pe piata internationala . Pielea fett este supla , rezistenta si placuta la atingere . Intens unsa cu grasime speciala pielea fett are o rezistenta mult mai mare comparativ cu pielea naturala obisnuita . Pielea naturala contine un tip de grasime care o hraneste si o mentine supla , iar pielea fett se apropie foarte mult de supletea si rezistenta naturala .Diferenta dintre pielea naturala fett si alt tip de piele utilizata la confectionarea accesoriilor din piele consta in principal in supletea si rezistenta in timp . Porii pielii fett sunt lasati neacoperiti si permit aerisirea si hranirea in timp oferita de ungerea intensa . Acoperirea cu vopsea lacuita a pielii naturala are ca rol principal ascunderea defectelor pielii , iar durata de viata a accesoriilor confectionate este una redusa . Pretul redus al accesoriilor confectionate din piele lacuita ascunde de cele mai multe ori calitatea foarte slaba a pielii sau a imitatiilor de piele . Noi incercam sa oferim exclusiv accesorii de cea mai inalta calitate iar alegerea in vederea achizitionarii ramane la latitudinea clientului . Pielea nappa cu cate este captusita zgarda este de asemenea de cea mai inalta calitate si ofera un confort la purtare cainelui si previne tocirea parului . Feroneria este de cea mai inalta calitate fiind produse in Germania la Hermann Sprenger . Cusaturile durabile ofera pe langa rezistenta deosebita si un aspect elegant deoarece ata ceruita utilizata pentru realizarea cusaturilor are aceeasi culoare cu captuseala . Produsa in Germania , zgarda din colectia Provence Sara Dog respecta cele mai inalte standarde de calitate Germane . Este recomandat pentru intretinere sa utilizati produsele speciale de intretinere piele naturala . Nu este recomandata uscarea dupa utilizare pe vreme umeda langa sursele de caldura .  Pentru zgarda Provence Sara Dog va recomandam sa completati cu lesa din colectia Provence Sara Dog .

Descriere pe scurt a zgarzii din piele naturala pentru caini colectia Provence Sara Dog :

  • confectionata din piele moale Fett
  • captusita cu  piele moale Nappa
  • prevazuta cu cusaturi durabile
  • prevazuta cu fenonerie  confectionata din alama masiva
  • inelul D este prins intre straturile de piele si nu creeaza punct de tensiune
  • pielea Nappa cu care este captusita zgarda previne tocirea blanii cainelui
  • produsa in Germania
  • zgarda Provence Sara Dog este un produs de lux

Utilizare recomandata : pentru iubitorii de frumos si in cautare de accesorii de cea mai inalta calitate pentru cainii lor.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda piele naturala colectia Provence Sara Dog

Zgarda piele naturala colectia Provence Sara Dog

Zgarda din piele pentru caini colectia Provence Sara Dog . Colectia de zgarzi de lux pentru caini Provence Sara Dog reprezinta imbinarea calitatii cu culori vii inspirate din Provence , Franta . Cromatica culorilor care sunt utilizate sunt placute la vedere si aduc un plus de frumusete si de eleganta animalului nostru drag .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864