Ham de lux pentru caini confectionat din piele naturala fett Sara Dog

Produs nou

Ham de lux pentru caini confectionat din piele naturala Sara Dog . Acest model de ham pentru caini , confectionat din piele naturala fett de cea mai inalta calitate , reglabil in 5 puncte este alegerea perfecta pentru posesorii de caini in cautarea unui ham de calitate superioara pentru plimbarea cainelui .

Mai multe detalii

In stoc

240,00 lei

Ham de lux pentru caini confectionat din piele naturala Sara Dog . Acest model de ham pentru caini , confectionat din piele naturala fett de cea mai inalta calitate , reglabil in 5 puncte este alegerea perfecta pentru posesorii de caini in cautarea unui ham de calitate superioara pentru plimbarea cainelui . Pielea naturala fett de cea mai inalta calitate din care este confectionat hamul ofera pe langa aspectul deosebit de elegant si o rezistenta sporita . Conceput pentru plimbari impreuna cu cainele , acest model de ham este compatibil cu toate rasele de caini . Pentru alegerea corecta a hamului este necesara masurarea cutiei toracice a cainelui , reglajul realizandu-se extrem de rapid si facil . In plus prinderea hamului se realizeaza cu ajutorul carabinierei speciale cu care este prevazut hamul . Designul clasic cu aspect deosebit de elegant cat si pielea naturala fett de cea inalta calitate fac din acest model de ham un accesoriu de nelipsit pentru prietenul nostru cel mai bun . De precizat ca acest model de ham nu este destinat cainilor utilitari sau pentru antrenamentele de atac . Scopul pentru care a fost creat acest ham sunt plimbarile impreuna cu cainele . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , hamul sa fie uscat departe de sursele de incalzire si tratat cu balsam special pentru accesorii confectionate din piele naturala .

Descriere pe scurt a hamului de lux pentru caini confectionat din piele naturala fett Sara Dog :

  • confectionat din piele naturala fett de cea mai inalta calitate
  • prevazut cu carabiniera pentru atasare rapida si facila
  • prevazut cu 5 catarame pentru reglaj
  • design clasic
  • produs in Germania
  • culori disponibile : negru , coniac
  • ajustarea se realizeaza rapid si facil
  • latimea curelelor ; 22 mm

Utilizare recomandata : plimbari impreuna cu cainele .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ham de lux pentru caini confectionat din piele naturala fett Sara Dog

Ham de lux pentru caini confectionat din piele naturala fett Sara Dog

Ham de lux pentru caini confectionat din piele naturala Sara Dog . Acest model de ham pentru caini , confectionat din piele naturala fett de cea mai inalta calitate , reglabil in 5 puncte este alegerea perfecta pentru posesorii de caini in cautarea unui ham de calitate superioara pentru plimbarea cainelui .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864