Ham pentru caini din piele naturala Sara Dog

Produs nou

Ham pentru caini din piele naturala . Acest model de ham pentru caini confectionat din piele naturala fett a fost conceput pentru persoanele in care apreciaza calitatea si doresc pentru cainele lor accesorii de lux . 

Mai multe detalii

In stoc

250,00 lei

Ham pentru caini din piele naturala . Acest model de ham pentru caini confectionat din piele naturala fett a fost conceput pentru persoanele in care apreciaza calitatea si doresc pentru cainele lor accesorii de lux . Confectionat din piele naturala fett de cea mai inalta calitate si prevazut cu patru puncte de reglaj acest ham de lux este alegerea perfecta pentru orice posesor de caine care doreste un accesoriu de lux . Reglabil frontal cu ajutorul cataramelor laterale plasate strategic pe ambele parti , in jurul cutiei toracice cu ajutorul cataramelor  plasate lateral si intre cutie toracica si piept cu ajutorul cataramei plasate in zona inferioara sub pieptul cainelui . In plus pentru confort in zona superioara intre omoplati hamul este prevazut cu protectie suplimentara pentru prevenirea frecarii . Pentru siguranta in zonele de tensiune , hamul este prevazut cu nituire dubla . Simplu , modern , de calitate superioara , elegant , practic , acestea sunt doar cateva calitati ale acestui ham de lux pentru caini . De precizat ca acest model de ham nu este pentru caini utilitari sau pentru antrenamente de atac . Scopul pentru care a fost creat hamul este plimbarea in siguranta a cainilor . Designul si reglajele asigura ajustarea pentru orice tip sau rasa de caine . Pentru alegerea corecta a hamului trebuie masurata cutia toracica a cainelui , ajustarea in functie de tipologie se realizeaza rapid si facil . Pentru utilizare indelungata este recomandat ca dupa purtare pe vreme umeda , hamul sa fie uscat departe de sursele de incalzire si intretinut cu balsam special pentru produse din piele naturala .

Descriere pe scurt a hamului de lux pentru caini din piele naturala fett :

  • confectionat din piele naturala fett de cea mai inalta calitate
  • prevazut cu catarame pentru reglaj in 5  puncte
  • prevazut cu protectie suplimentara intre omoplatii cainelui
  • prevazut cu nituire dubla in zonele de tensiune
  • design clasic
  • produs in Germania
  • ajustarea se realizeaza rapid si facil
  • culori disponibile : negru , coniac
  • latime curele : 22 mm

Utilizare recomandata : plimbari impreuna cu cainele .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ham pentru caini din piele naturala Sara Dog

Ham pentru caini din piele naturala Sara Dog

Ham pentru caini din piele naturala . Acest model de ham pentru caini confectionat din piele naturala fett a fost conceput pentru persoanele in care apreciaza calitatea si doresc pentru cainele lor accesorii de lux .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864