Ham profesional de lucru pentru caini ABC Sport Klin Germany confectionat din piele

Produs nou

Ham profesional ABC Sport Klin Germany  confectionat din piele pentru caini . Acest model de ham profesional  conceput initial pentru cainii de politie din Germania  a fost gandit in colaborare cu specialisti din domeniul  chinologic.

                                                                           

Mai multe detalii

In stoc

250,00 lei

Ham profesional ABC Sport Klin Germany confectionat din piele pentru caini . Acest model de ham profesional  conceput initial pentru cainii de politie din Germania  a fost gandit in colaborare cu specialisti din domeniul  chinologic pentru obtinerea unui  accesoriu profesional , util , comod , durabil . Presiunea exercitata de caine atunci cand tensioneaza lesa este directionat catre pieptul cainelui si astfel  coloana si articulatiile cainelui sunt protejate iar forta si determinarea cainelui creste in timpul serviciului sau a antrenamentului . Un caine care resimte dureri sau presiune pe zona traheei nu va lucra la nivel maxim . In timp folosirea unui ham de slaba calitate va afecta cainele.  Exista proprietari de caini care nu accepta ideea de folosire a unei zgarzi si prefera hamul  , in acest caz alegerea acestui model de ham reprezinta alegerea ideeala . Pielea utilizata la confectionarea hamului este de cea mai buna calitate iar feroneria este Hermann Sprenger . Utilizarea hamului va fi una de lunga durata de cele mai multe ori rezista intreaga durata a vietii cainelui . Ajustarea hamului se realizeaza rapid si usor cu ajutorul cataramelor care permit reglarea in cinci puncte . Reglarea in jurul cutiei toracice se realizeaza din ambele parti , frontal se regleaza in zona pieptului tot in doua puncte , sub cutia toracica este prevazuta a cincea catarama de reglaj care permit ajustarea perfecta in functie de dimensiunile cainelui . Reglarea in cinci puncte permite utilizarea hamului atat pentru cainii adulti cat si pentru cei in crestere deoarece ajustarea se realizeaza rapid in functie de dezvoltarea cainelui . Pana in prezent pielea naturala reprezinta cel mai existent material  cunoscut .Calitatea pielii naturale este de asemenea extrem de importanta . Produsele comercializate de firma Sara Dog sint importate din Germania iar producatorul  exclude total utilizarea materialelor de origine asiatica . Produsele germane sunt recunoscute pentru calitatea lor iar acest ham nu face sub nici o forma rabat de la aceasta calitate . Alegerea acestui ham nu va dezamagi sub nici o forma.

Descriere pe scurt a hamului profesional ABC Sport Klin Germany confectionat din piele pentru caini :

 • Confectionat din piele de cea mai buna calitate
 • In zona pieptului si a umerilor cainelui hamul este captusit cu pasla moale hipoalergenica
 • Hamul este reglabil in cinci puncte
 • Reglajul hamului se realizeaza cu ajutorul unor catarame durabile
 • In zonele de tensiune maxima cusaturile sunt dublate pentru rezistenta sporita
 • Hamul este disponibil cu maner vertical sau fara maner
 • Hamul este prevazut cu doua inele D
 • Un inel este util in atasarea lesei, iar al doilea inel este prevazut pentru rezistenta la impact a bretelelor frontale
 • Design special conceput pentru disiparea tensiunii
 • Conceput pentru protejarea spatelui si a articulatiilor cainilor utilitari
 • Conceput si produs in Germania
 • Lungime maner : 14 cm
 • Latime bretele : 2,5 cm
 • Dimensiuni disponibile : 90 cm , 105 cm

Utilizare recomandata : caini utilitari, plimbari zilnice.

                                                       

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ham profesional de lucru pentru caini ABC Sport Klin Germany confectionat din piele

Ham profesional de lucru pentru caini ABC Sport Klin Germany confectionat din piele

Ham profesional ABC Sport Klin Germany  confectionat din piele pentru caini . Acest model de ham profesional  conceput initial pentru cainii de politie din Germania  a fost gandit in colaborare cu specialisti din domeniul  chinologic.

                                                                            • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864