Manson scurt profesional dresaj

9445

Produs nou

Manson scurt profesional pentru dresaj . In cadrul exercitiilor de atac cele mai importante aspecte luate in considerare atunci cand se alege accesoriul ideal sunt : protectia oferita atentatorului si nu in ultimul rand calitatile protectiei si atractivitatea pentru caine .

Mai multe detalii

In stoc

310,00 lei

Manson scurt profesional pentru dresaj . In cadrul exercitiilor de atac cele mai importante aspecte luate in considerare atunci cand se alege accesoriul ideal sunt : protectia oferita atentatorului si nu in ultimul rand calitatile protectiei si atractivitatea pentru caine . Exercitiile efectuate cu accesorii improvizate sau de slaba calitate duc la nereusita obiectivului ales si anume formarea si antrenarea unei muscaturi puternice , ferme , adanci . Mansonul scurt profesional pentru dresaj canin indeplineste cele mai exigente cerinte legate de calitate , utilitate,  etc . Produs in Germania in colaborare cu specialisti care fac parte din unitatile canine si in colaborare cu specialisti implicati in sporturi canine la nivelul cel mai ridicat . Designul ergonomic permite introducerea bratului in interior foarte rapid iar eliberarea mansonului se realizeaza la fel de rapid . Stabilitatea mansonului este inca o calitate notabila , practic mansonul se muleaza perfect pe antebratul atentatorului si ii ofera acestuia protectie totala in timpul exercitiilor de atac . Zona de muscatura extrem de generoasa si in forma de pana permite utilizarea mansonului pentru antrenarea tuturor raselor canine care se preteaza la exercitiile de atac.Cainii cu experienta in exercitiile de atac obtin satisfactie prin strivirea efectiva a mansonului cat mai puternic . Zona de muscatura in forma de pana este prevazuta in interior cu un element inserat care ofera satisfactie cainelui in timpul muscaturii si il stimuleaza pe acesta sa adanceasca muscatura si sa stringa foarte puternic . O alta functie a elementului inserat este sa ofere protectie totala atentatorului .Dimensiunea redusa a mansonului cat si manerele interioare cu care este prevazut mansonul permit utilizarea acestuia atat ca manson cat si ca perna de muscatura . Pentru rezistenta marginile mansonului prezinta intarituri confectionate din piele naturala . Un maner interior este captusit cu piele moale nappa , pentru aderenta si confort sporit in timpul utilizarii iar al doilea maner este captusit cu manson confectionat din cauciuc moale cu design ultra grip pentru aderenta ridicata si siguranta sporita in timpul utilizarii . Pentru protectie si siguranta lateral si in zona interioara a cotului , mansonul este prevazut cu elemente confectionate din material plastic captusit cu pasla hipoalergenica . Materialul plastic utilizat este materialul din care sunt confectionate mansoanele clasice IPO . Conceput pentru unitatile canine din politia germana , mansonul este util specialistilor in dresaj care antreneaza caini utilitari sau persoanelor dornice sa experimenteze lucrul cu un accesoriu profesional . Conceput de profesionisti pentru profesionisti . 

Descriere pe scurt a mansonului scurt profesional pentru dresaj :

 • confectionat din material plastic rezistent si flexibil IPO
 • prevazut cu element inserat pentru muscatura confectionat din spuma cu densitate ridicata
 • prevazut cu fata cusuta confectionata din iuta rezistenta
 • marginea mansonului prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta si strat de piele aplicat
 • prevazuta cu doua manere interioare
 • un maner este captusit cu piele naturala moale
 • al doilea maner este prevazut cu manson din cauciuc ultra gripp
 • prevazut cu element de stabilitate in zona interioara a flexarii bratului
 • elementul de stabilitate cat si interiorul mansonului sunt captusite cu pasla hipoalergenica
 • suprafata de muscatura este in forma de pana
 • lungime totala manson : 33 cm
 • latime totala manson : 28 cm
 • greutate manson : 1350 g
 • conceput si produs in Germania

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor de Politie, antrenament IPO, antrenarea cainilor utilitari.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Manson scurt profesional dresaj

Manson scurt profesional dresaj

Manson scurt profesional pentru dresaj . In cadrul exercitiilor de atac cele mai importante aspecte luate in considerare atunci cand se alege accesoriul ideal sunt : protectia oferita atentatorului si nu in ultimul rand calitatile protectiei si atractivitatea pentru caine . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864