Zgarda piele lux caine

Produs nou

Zgarda lux pentru caini . Sunteti in cautarea unei zgarzi de calitate deosebita iar din cautarea prin magazinele de profil asteptarile nu coincid cu oferta existenta pe piata . Pielea zgarzilor disponibile in majoritatea magazinelor pare mai degraba carton presat , asa zisa piele de cele mai multe ori de origina asiatica este rigida , cataramele nu sunt de calitate .

Mai multe detalii

In stoc

200,00 lei

Zgarda lux pentru caini . Sunteti in cautarea unei zgarzi de calitate deosebita iar din cautarea prin magazinele de profil asteptarile nu coincid cu oferta existenta pe piata . Pielea zgarzilor disponibile in majoritatea magazinelor pare mai degraba carton presat , asa zisa piele de cele mai multe ori de origina asiatica este rigida , cataramele nu sunt de calitate . In magazinele on-line gasiti cam aceeasi marfa ? Aceasta zgarda indeplineste cele mai exigente cerinte legate de calitate . Confectionata manual din piele fett ( foarte moale ) , captusita cu piele nappa , prevazuta cu inel si catarama confectionate din otel inoxidabil Hermann Sprenger si decoratiuni confectionate din argint ( cap de cerb , frunza de stejar cu ghinda ) . Aceasta zgarda de lux este ideala pentru proprietarii de caini care doresc sa le ofere acestora un accesoriu de cea mai inalta calitate , confortabil , durabil  si cu un aspect nobil . Decoratiunile sunt inserate intre straturile de piele si nu se desprind , inelul pentru atasarea lesei este de asemenea inserat intre straturile de piele si nu pune presiune pe traheea cainelui  iar captuseala realizata din piele nappa nu irita sub nici o forma pielea cainelui oferind in acelasi timp confort la purtare . 

Descriere pe scurt a zgarzii lux pentru caini :

 • Confectionata din piele fett de cea mai buna calitate
 • Captusita in interior cu piele nappa
 • Prevazuta cu decoratiuni din argint ( cap de cerb, frunza de stejar cu ghinda )
 • Prevazuta cu catarama si inel D confectionate din otel inoxidabil Herman Sprenger
 • Decoratiunile sunt inserate intre straturile de piele si nu se desprind
 • Inelul D este inserat intre straturile de piele si nu pune presiune pe traheea cainelui
 • Marginile zgarzii prezinta cusaturi durabile
 • Produsa in Germania
 • Zgarda se intretine cu balsamul special disponibil in magazinul Sara Dog
 • Dimensiuni disponibile : latime - 30 mm ; lungimi – 45 cm, 50 cm, 55cm, 60 cm

Utilizare recomandata : toate activitatile care implica si cainele.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda piele lux caine

Zgarda piele lux caine

Zgarda lux pentru caini . Sunteti in cautarea unei zgarzi de calitate deosebita iar din cautarea prin magazinele de profil asteptarile nu coincid cu oferta existenta pe piata . Pielea zgarzilor disponibile in majoritatea magazinelor pare mai degraba carton presat , asa zisa piele de cele mai multe ori de origina asiatica este rigida , cataramele nu sunt de calitate . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864