Manson iuta junior

SD33

Produs nou

Manson iuta junior . Antrenarea cainilor tineri cu echipamentul potrivit in perioada de juniorat ,formeaza o muscatura ferma si adanca pe mansonul IPO . Introducerea mansonului IPO fara o pregatire ulterioara cu accesorii intermediare poate duce la o muscatura slaba , ezitanta .

Mai multe detalii

In stoc

280,00 lei

Manson iuta junior . Antrenarea cainilor tineri cu echipamentul potrivit in perioada de juniorat ,formeaza o muscatura ferma si adanca pe mansonul IPO . Introducerea mansonului IPO fara o pregatire ulterioara cu accesorii intermediare poate duce la o muscatura slaba , ezitanta . Scopul utilizarii materialelor potrivite conform varstei pentru formarea si imbunatatirea muscaturii este in principal cresterea increderii cainelui . Introducerea directa a mansonului profesional fara o pregatire initiala pe materiale adecvate este ca si cum am cere cainelui sa execute perfect o comanda iar noi nu l-am invatat ce reprezinta si cum se face aceasta comanda . Antrenamentul cainilor pentru exercitiile de muscatura se realizeaza in etape iar o etapa din perioada de juniorat implica utilizarea accesoriile adecvate si recomandate varstei cainelui . Acest manson confectionat din iuta este recomandat pentru formarea muscaturii cainilor si pentru pregatirea trecerii muscaturii pe mansonul profesional IPO . Prevazut cu trei manere , doua exterioare tip bucla plasate strategic si unul interior plasat oblic pentru priza optima si pozitie perfecta pentru oferirea muscaturii cainelui . Cele doua manere tip bucla au in special functia de mentinere ferma a mansonului cat si de posibilitatea atasarii unei lese . Suprafata de muscatura a mansonului este in forma de pana iar in interior este prevazut cu un element confectionat din spuma cu densitate ridicata cu dublu rol . Elementul interior are forma de pana si stimuleaza muscatura adanca , protejeaza bratul atentatorului si ofera cainelui o senzatie placuta atunci cand strange muscatura . Senzatia oferita cainelui in timpul muscaturii il va stimula pe acesta sa doreasca din ce in ce mai mult obtinerea acelei senzatii placute . Instinctul cainelui va fi stimulat la nivel maxim deoarece iuta ajuta la mentinerea unei muscaturi ferme , forma de pana va simula o muscatura plina si elementul interior asemanator suprafetelor de muscatura cu care sunt prevazute mansoanele profesionale IPO , dar relativ moale va oferi senzatie placuta in timpul muscaturii . Greutatea redusa a mansonului ofera posibilitatea utilizarii fara obosirea bratului , decupajul prevazut interior pe partea opusa cotului ofera mobilitate maxima . Mansonul poate fi utilizat atat pe bratul stang cat si pe cel drept . Fiind o piesa compacta poate fi tinut usor in echilibru de caine odata castigata muscatura . Iuta din care este confectionat mansonul are avantajul ca se curata usor dupa utilizarea pe vreme nefavorabila . Acest manson confectionat din iuta pentru caini junior este alegerea ideala pentru antrenarea cainilor junior in exercitiile de formare si inbunatatire a muscaturii .

Descriere pe scurt a mansonului iuta junior :

 • Confectionat din iuta de cea mai buna calitate
 • In interior este captusit cu strat subtire de burete si tesatura speciala
 • Prevazut cu element suplimentar de muscatura in forma de pana
 • Elementul suplimentar este confectionat din spuma cu densitate ridicata
 • Elementul suplimentar este captusit
 • Prevazut cu maner interior plasat strategic
 • Manerul interior este captusit pentru priza optima
 • Prevazut cu doua manere tip bucla
 • Marginile mansonului prrezinta tivire si cusaturi dublate pentru rezistenta
 • In zona opusa cotului mansonul prezinta deschizatura pentru mobilitate maxima
 • Mansonul poate fi utilizat atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga
 • Produs in Germania
 • Greutate manson : 1,700 g
 • Lungime totala manson : 65 cm
 • Latime  manson : 25 cm
 • Zona de muscatura : 35 cm

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor juniori cat si a celor adulti.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Manson iuta junior

Manson iuta junior

Manson iuta junior . Antrenarea cainilor tineri cu echipamentul potrivit in perioada de juniorat ,formeaza o muscatura ferma si adanca pe mansonul IPO . Introducerea mansonului IPO fara o pregatire ulterioara cu accesorii intermediare poate duce la o muscatura slaba , ezitanta . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864