Perna de muscatura mini soft piele

SD620

Produs nou

Mini perna de muscatura caini piele. Antrenarea muscaturii cainilor poate incepe de la varste foarte fragede . In cazul cainilor utilitari stimularea muscaturii este recomandat sa se inceapa de la varste fragede . Acest tip de stimulare necesita accesorii potrivite cu varsta si cu marimea puiului de caine .

Mai multe detalii

Stoc epuizat


45,00 lei

Mini perna de muscatura caini piele. Antrenarea muscaturii cainilor poate incepe de la varste foarte fragede . In cazul cainilor utilitari stimularea muscaturii este recomandat sa se inceapa de la varste fragede . Acest tip de stimulare necesita accesorii potrivite cu varsta si cu marimea puiului de caine . Nu se poate face initierea unei muscaturi la varsta foarte mica utilizand accesorii pentru caini adulti deoarece se poate obtine exact contrariul rezultatului dorit . Acesta este motivul pentru care a fost creata mini perna de muscatura confectionata din piele naturala si prevazuta cu trei manere . In plus perna de muscatura are atasat de manerul superior un inel de care se poate atasa usor o lesa . Este important ca puiul de caine sa castige pentru a creste increderea si dorinta de lucru . Avand o lesa atasata puiul poate fi lasat sa plece cu perna de muscatura odata castigata . Astfel va fi stimulat sa isi doresca din ce in ce mai mult sa prinda perna de muscatura . In plus cu ajutorul lesei atasate se poate misca pe sol perna de muscatura , stimuland astfel puiul sa o urmareasca . Avand exact aceeasi forma si textura ca o perna pentru caini adulti trecerea va fi naturala deoarece cainele cunoaste deja perna . Dimensiunile mini pernei de muscatura sunt raportate la marimea puiului de caine , o perna pentru caini adulti ii va parea puiului imensa raportata la marimea lui . Cu ajutorul mini pernei de muscatura se pot initia de asemenea comenzi de obedienta , recompensa fiind reprezentata de mini perna de muscatura . Urmarind perna de muscatura instinctul puiului de caine se va amplifica . Pielea naturala moale din care este confectionata mini perna de muscatura este perfecta pentru dintii in schimbare ai puiului de caine . Manerele laterale ajuta la manevrarea pernei in siguranta atat pentru puiul de caine cat si pentru proprietar sau dresor , manerul plasat superior pune rapid cainele in pozitia de tragere a muscaturii iar aceasta pozitie creste increderea puiului . Recomandarea este sa se stimuleze puiul sa muste perna din centru din zona umpluta .   Mini perna de muscatura confectionata din piele nu este un obiect de ros si nu este recomandat sa fie lasata la dispozitia puiului , deoarece acesta poate rupe bucati din perna iar inghitirea acestora pot cauza accidente medicale nedorite .

Descriere pe scurt a pernei de muscatura caini piele :

  • Confectionata din piele moale de cea mai buna calitate
  • Prevazuta cu trei manere tip bucla
  • Manerele prezinta insertie de cauciuc pentru aderenta sporita
  • Marginile pernei prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta
  • Manerul superior este prevaut cu inel D pentru atasarea unei lese
  • Lungime perna : 16 cm
  • Latime perna : 13 cm
  • Greutate perna : 95 g
  • Produsa in Germania

Utilizare recomandata : stimularea instinctului de prada la puii de caine, stimularea muscaturii la puii de caine.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna de muscatura mini soft piele

Perna de muscatura mini soft piele

Mini perna de muscatura caini piele. Antrenarea muscaturii cainilor poate incepe de la varste foarte fragede . In cazul cainilor utilitari stimularea muscaturii este recomandat sa se inceapa de la varste fragede . Acest tip de stimulare necesita accesorii potrivite cu varsta si cu marimea puiului de caine .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864