Perna de muscatura dresaj caini iuta Extra Euro Joe

EJ152

Produs nou

Perna de muscatura dresaj Extra Euro Joe . Pentru antrenarea eficienta a cainilor  in exercitiile de formarea sau imbunatatirea muscaturii este necesara utilizarea unor accesorii profesionale pentru obtinerea unor rezultate notabile . Perna de muscatura Extra de la Euro Joe reprezinta accesoriul profesional ideal pentru antrenarea muscaturii cainilor.

Mai multe detalii

In stoc

355,00 lei

Perna de muscatura dresaj Extra Euro Joe . Pentru antrenarea eficienta a cainilor  in exercitiile de formarea sau imbunatatirea muscaturii este necesara utilizarea unor accesorii profesionale pentru obtinerea unor rezultate notabile . Perna de muscatura Extra de la Euro Joe reprezinta accesoriul profesional ideal pentru antrenarea muscaturii cainilor . Nivelul ridicat de calitate al produselor Euro Joe mentine compania intre liderii producatori de echipamente la nivel mondial . Pentru mentinerea calitatii la nivelul cel mai ridicat posibil compania Euro Joe produce echipamentele exclusiv in Belgia . Externalizarea productiei in zone unde mana de lucru este mai ieftina ar putea reduce costurile de productie si implicit pretul final al produsului ar fi mai mic dar astfel nivelul calitatii ar fi mult diminuat , scopul companiei Euro Joe nu este producerea de cantitati mari la preturi mici ci producerea unor produse durabile la cel mai inalt standard de calitate . Brand-ul Euro Joe este recunoscut pentru calitatea produselor sale iar perna de muscatura Extra Euro Joe nu face rabat de la aceasta calitate . Perna de muscatura poate fi manuita cu ajutorul manerelor plasate strategic in interior . Suprafata de muscatura in forma de pana , suficient de lunga si putin moale si manerele interioare ajuta la formarea unei muscaturi adanci ferma si puternice . Cu ajutorul acestei perne cainele poate fi usor adus in pozitia de tragere a muscaturii ceea ce il va face pe acesta sa castige si sa devina puternic . Increderea unui caine se costruieste treptat iar aceasta perna exact asta face si anume cladeste incredere . Perna de muscatura fiind o piesa compacta poate fi purtata ulterior de catre caine ca si prada . Usurinta cu care poate fi tinuta in balans va stimula cainele si dorinta de obtinere a muscaturii puternice va creste de la o sedinta de lucru la alta . O alta utilitate notabila este utilizarea pernei de muscatura in exersarea trimiterii inainte a cainelui , deoarece suprafata de muscatura poate fi plasata la in sus iar cainele la finalizarea trimiterii inainte va primi recompensa dorita . Perna de muscatura Extra Euro Joe poate fi utilizata pentru antrenarea cainilor de politie , armata , utilitari deoarece recompensarea si antrenarea acestora presupune utilizarea unei piese de dimensiuni relativ reduse , suficient de rezistente si usor de ascuns . Perna de muscatura este prevazuta cu fata detasabila . La achizitionare perna vine cu fata inclusa .

Descriere pe scurt a pernei de muscatura dresaj Extra Euro Joe :

 • Confectionata din material plastic durabil din care sunt produse mansoanele IPO
 • Prevazuta cu doua manere interioare foarte rezistente
 • Interiorul pernei de muscatura este captusit cu neopren
 • Exteriorul pernei de muscatura este captusit cu material impermeabil
 • Marginile pernei de muscatura prezinta cusaturi dublate si tivire suplimentara pentru rezistenta sporita
 • Perna de muscatura este prevazuta cu husa detasabila confectionata din iuta rezistenta la rupere
 • Marginile husei prezinta tivire suplimentara si cusatura durabila
 • In partea superioara husa este prevazuta cu maner suplimentar si curea din material Biothane
 • Muscatura pernei este in forma de pana
 • Lungime totala perna : 40 cm
 • Latime totala perna : 25 cm
 • Lungime manere interioare : 10 cm
 • Greutate perna : 1, 470 g
 • Produsa in Belgia la Euro Joe

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor de politie, armata, utilitari.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna de muscatura dresaj caini iuta Extra Euro Joe

Perna de muscatura dresaj caini iuta Extra Euro Joe

Perna de muscatura dresaj Extra Euro Joe . Pentru antrenarea eficienta a cainilor  in exercitiile de formarea sau imbunatatirea muscaturii este necesara utilizarea unor accesorii profesionale pentru obtinerea unor rezultate notabile . Perna de muscatura Extra de la Euro Joe reprezinta accesoriul profesional ideal pentru antrenarea muscaturii cainilor. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864