Manson scurt dresaj iuta

Produs nou

 Manson scurt pentru caini tineri . Incepeti antrenamentul pentru formarea muscaturii la cainii tineri utilizand un accesoriu professional. Pentru obtinerea unor rezultate deosebite in lucrul cu cainele trebuie sa folositi accesorii adecvate, dresajul nu se poate face folosind improvizatii.

Mai multe detalii

In stoc

340,00 lei

Manson scurt pentru caini tineri . Incepeti antrenamentul pentru formarea muscaturii la cainii tineri utilizand un accesoriu professional. Pentru obtinerea unor rezultate deosebite in lucrul cu cainele trebuie sa folositi accesorii adecvate, dresajul nu se poate face folosind improvizatii. Mansonul scurt pentru formarea cainilor tineri este o combinatie intre perna de muscatura si manson. Conceput in colaborare cu experti in domeniul educatiei canine si confectionat cu atentie deosebita acordata detaliilor. Ideea de baza de la care s-a pornit a fost sa se creeze o faza intermediara intre perna de muscatura si mansonul profesional. Materialul de baza din care este confectionat mansonul este   iuta foarte rezistenta, iar pe laterale este utilizat un material foarte rezistent la zgarieturile de caine. In interior mansonul este prevazut cu un maner care va ajuta sa manipulati eficient mansonul si sa il puteti tine ferm. Zona umarului nu este protejata de aceea noi va recomandam sa il utilizati impreuna cu protectia pentru umar  (9517,9519). Mansonul poate fi utilizat atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, iar forma corespunde pe deplin necesitatii protejarii antrebratului pana in zona cotului. Conceput sa protejeze pe deplin handler-ul si in acelasi timp suprafata de muscatura sa fie foarte confortabila pentru caine, astfel incat acesta sa isi doreasca din ce in ce mai mult muscatura. Daca se utilizeaza in procesul de formare accesorii inadecvate cainele efectiv va respinge si refuza muscatura. Efectul final va fi un caine care evita muscatura. Cu ajutorul mansonului scurt Sara Dog veti putea forma un caine cu uscatura ferma si puternica. Aderenta muscaturii pe manson este de asemenea foarte importanta deoarece in cazul in care coltii cainelui vor aluneca pe manson acesta se va descuraja si entuziasmul va scade de la sedinta la sedinta. Folosind un accesoriu adecvat veti putea face usor tranzitia pe un manson profesional sau chiar pe un costum de muscatura. Materialul de baza din care este confectionat mansonul este identic cu cel folosit la confectionarea protectiilor de brat sau de picior. Confectionat dupa cele mai inalte standarde de calitate internationale.

Descriere pe scurt a mansonului pentru caini tineri Sara Dog:

 • confectionat din iuta foarte rezistenta
 • prevazut cu maner interior
 • prevazut pe margini cu material special foarte rezistent la zgarieturi
 • protejeaza bratul pana la nivelul cotului
 • la conceperea lui au fost consultati specialisti in dresaj canin din Germania
 • in interior este captusit cu bumbac special care permite aerisirea
 • recomandam sa fie utilizat impreuna cu protectia pentru umar
 • in zonele de tesiune maxima prezinta cusaturi dublate
 • poate fi utilizat atat pe mana dreapta cat si pe cea stanga
 • nu contine elemente din metal sau plastic
 • absolut sigur pentru caine
 • conceput si produs in Germania

Utilizare recomandata: dresajul cainilor tineri cat si adulti pentru formarea muscaturii.

Cautati perechea perna de muscatura perna de muscatura manson  in magazinul Sara Dog.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Manson scurt dresaj iuta

Manson scurt dresaj iuta

 Manson scurt pentru caini tineri . Incepeti antrenamentul pentru formarea muscaturii la cainii tineri utilizand un accesoriu professional. Pentru obtinerea unor rezultate deosebite in lucrul cu cainele trebuie sa folositi accesorii adecvate, dresajul nu se poate face folosind improvizatii. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864