Set dublu castroane inox cu suport

WF34337

Produs nou

Suport dublu cu castroane din inox ,Sara Dog.  Multi caini au obiceiul de a rasturna castronul de mancare sau apa de cele mai multe ori pentru a obtine atentia stapanului si a il face pe acesta sa se intoarca rapid la padocul cainelui, sau pur si simplu pentru ca le place zgomotul facut de castron atunci cand este trantit.

Mai multe detalii

In stoc

85,00 lei

 Suport dublu cu castroane din inox ,Sara Dog.  Multi caini au obiceiul de a rasturna castronul de mancare sau apa de cele mai multe ori pentru a obtine atentia stapanului si a il face pe acesta sa se intoarca rapid la padocul cainelui, sau pur si simplu pentru ca le place zgomotul facut de castron atunci cand este trantit. Problema principala ar fi ca odata rasturnat castronul cu apa si stapanul este nevoit sa plece cainele va ramane fara apa pana la intoarcerea stapanului. Alta problema o constituie formarea reflexului de a cauta mancare pe jos si nu in castronul lui. Astfel refuzul de hrana va fi mai greu de realizat deoarece cainele invata ca poate gasi mancare pe jos. Partea de jos a suportului este prevazuta cu inel de cauciuc pentru evitarea alunecarii oferind aderenta deosebita si nivel aproape inexistent de zgomot la miscarea suportului, iar in zona de introducere a castroanelor este de asemenea prevazut cu inele din cauciuc pentru aderenta. Pe zonele laterale suportul dublu pentru castroane din inox este prevazut cu doua orificii care ajuta la mutarea suportului cu usurinta.Castroanele cat si suportul sunt confectionate din otel inoxidabil. Acest sistem este ideal pentru crescatorii profesionisti cat si pentru simpli proprietari de caini. Castronul este simplu de pastrat curat fiind prin urmare foarte igienic.

Descriere pe scurt a suportului dublu cu castroane din inox, Sara Dog:

  • Suportul este confectionat din otel inoxidabil
  • Castroanele sunt confectionate din otel inoxidabil
  • Castroanele se scot si se introduc la loc foarte usor
  • Castroanele sunt foarte fixe si stabile odata introduse in suport
  • Introduse in suport sunt aproape imposibil de rasturnat de catre caine
  • Se comercializeaza suportul  dublu impreuna cu castroane
  • Sistem dublu: Lungime : 53 cm

                        Latime : 32 cm

  • Volum castroane : 1,8 l
  • Greutate : 1, 150 kg

Utilizare recomandata: pentru crescatorii profesionisti, pentru proprietarii de caini.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Set dublu castroane inox cu suport

Set dublu castroane inox cu suport

Suport dublu cu castroane din inox ,Sara Dog.  Multi caini au obiceiul de a rasturna castronul de mancare sau apa de cele mai multe ori pentru a obtine atentia stapanului si a il face pe acesta sa se intoarca rapid la padocul cainelui, sau pur si simplu pentru ca le place zgomotul facut de castron atunci cand este trantit.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864