Lesa piele colectia Glamour

Produs nou

  Lesa piele colectia Glamour. Colectia de lese Glamour, din piele naturala de cea mai buna calitate imbina confectionarea manuala cu deosebita atentie acordata detaliilor cu pielea italiana de calitate superioara.

Mai multe detalii

In stoc

55,00 lei

Lesa piele colectia Glamour. Colectia de lese Glamour, din piele naturala de cea mai buna calitate imbina confectionarea manuala cu deosebita atentie acordata detaliilor cu pielea italiana de calitate superioara, frumusetea culorilor aplicate in procesul de vopsire si confortul oferit cainelui datorita materialelor utilizate la prelucrare si atentia asupra detaliilor. Culorile stralucitoare combinate cu pielea naturala reprezinta o inovatie testata pe modele de zgarzi si lese.

Colectia de zgarzi si lese Glamour a fost conceputa pentru imbunatatirea starii de spirit atat a cainilor cat si proprietarilor. Culorile deosebit de frumoase ne creeaza o stare de bine. Paleta de culori din colectia Glamour contine opt nuante, iar lesele si zgarzile din aceasta colectie sunt simple sau cu decoratiuni. Calitatea pielii si a culorilor utilizate la confectionare sunt identice atat la lese cat si la zgarzi.

Zgarzile cu elemente reflectorizante si care stralucesc in intuneric imbina frumusetea si calitatea cu aspectul practic.

Calitatea ridicata a pielii, vopsire cu pigmenti de cea mai inalta calitate, margini finisate cu atentie, cusaturi precise, dimensiuni exacte, toate acestea fac din colectia Glamour o linie super premium.

Compania producatoare confectioneaza accesorii din piele naturala de calitate super premium inca de la infiintarea sa. Scopul Companiei este cercetarea continua si inovarea in domeniu impreuna cu imbunatatirea si producerea accesoriilor care sa vina in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor. Produsele sunt confectionate numai din piele naturala si sunt testate pentru rezistenta si sustenabilitate. Controlul strict al calitatii la toate nivelele de productie asigura garantia unui produs de calitate superioara. Acesta este motivul pentru care produsele sunt apreciate pe plan Mondial.

Descriere pe scurt :

  • Confectionate din piele de cea mai inalta calitate
  • Vopsite cu pigmenti de calitate superioara
  • Atentie deosebita acordata detaliilor
  • Prezinta cusaturi precise
  • Confectionate manual
  • Prezinta culori stralucitoare
  • Colectia include produse simple sau cu decoratiuni

Utilizare recomandata : toate activitatile care implica si cainele.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa piele colectia Glamour

Lesa piele colectia Glamour

  Lesa piele colectia Glamour. Colectia de lese Glamour, din piele naturala de cea mai buna calitate imbina confectionarea manuala cu deosebita atentie acordata detaliilor cu pielea italiana de calitate superioara.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864