Jucarie interactiva rezistenta pentru caini Bionic Bone

Produs nou

Jucarie interactiva  Bionic Bone. 

Scopul pentru care au fost create jucariile Bionic a fost conceperea si producerea unor jucarii indestructibile pentru caini. Majoritatea proprietarilor de caini au testat diferite tipuri de jucarii produse din diferite materiale.

Mai multe detalii

In stoc

100,00 lei

Jucarie interactiva  Bionic Bone. Scopul pentru care au fost create jucariile Bionic a fost conceperea si producerea unor jucarii indestructibile pentru caini. Majoritatea proprietarilor de caini au testat diferite tipuri de jucarii produse din diferite materiale, dar din pacate acestea nu au rezistat foarte mult majoritatea cedand foarte rapid in cazul unor caini insistenti in a distruge jucariile. Exact de la aceasta idee s-a pornit in conceperea si producerea jucariilor Bionic. Pentru Compania Bionic producerea gamei de jucarii Bionic a reprezentat un succes total, deoarece produsele Companiei Bionic nu numai ca sunt durabile, dar in unele cazuri sunt total indestructibile.

Designerilor Bionic le-au trebuit ani de zile pentru perfectionarea acestei jucarii interactive Bionic Bone. O atentie deosebita a fost alocata asigurarii ca jucaria va incapea in mod natural in gura cainelui datorita formei speciale. Forma speciala ii creeaza cainelui senzatia ca reuseste sa muste din textura jucariei incurajandu-l pe acesta sa isi mentina interesul pentru jucarie luni de zile.

Forma unica asigura rezistenta deosebita chiar si in cazul celor mai distructivi caini. Interiorul jucariei are design gol si permite astfel introducerea diferitor tipuri de recompense, iar jucaria devine mult mai atractiva avand in acelasi timp functii multiple. Poate fi utilizata in cazul cainilor ramasi mult timp singuri acasa, oferindu-le acestora ore intregi de stimulare fizica si mentala, dar in acelasi timp poate fi utilizata ca si obiect de aport in apa sau pe uscat.

Jucaria poate fi curatata sub jet de apa sau chiar in masina de spalat vase. Pentru a creste valoarea jucariei in mintea cainelui este recomandat ca aceasta sa apara in momentul in care este lasat singur acasa spre exemplu.

Orice jucarie care este tot timpul la dispozitia cainelui isi pierde din valoare, deoarece este tot timpul disponibila si in timp poate deveni neatractiva. Recomandat ar fi ca jucariile sa fie tinute intr-un loc in care cainele nu are acces si oferite acestuia alternativ.

Calitatea si durabilitatea produselor Bionic Bone va garanteaza satisfactia oferita cainelui prin joaca interactiva timp indelungat.

Descriere pe scurt a jucariei interactive Bionic Bone :

 • Jucarie interactiva fabricata din cauciuc Bionic
 • Cauciucul Bionic este modificat la nivel molecuar pentru a oferi performante ridicate
 • Prezinta rezistenta deosebita la muscatura de caine, dar in acelasi timp oferind confort dintilor cainelui
 • Interiorul jucariei este gol si poate fi umplut cu recompense atractive pentru caine
 • Designul special ofera cainilor senzatia ca reusesc sa muste din structura materialului incurajandu-i sa insiste
 • Ofera ore intregi de stimulare mentala
 • Ideala pentru cei mai distructivi caini
 • Pluteste in apa putand fi folosita ca si obiect de aport in apa
 • Cauciucul Bionic este aprobat de Autoritatea Americana in domeniul sanatatii
 • Dimensiuni : Small – recomandata pentru caini : 0,45kg – 9 kg

                      Extra large – recomandata pentru caini : 27,2 kg – 40,8 kg

 • Small : lungime 9 cm ; latime 5 cm ; inaltime 4 cm ;  greutate 85 g
 • Extra large : lungime 17 cm ; latime 10 cm ; inaltime 7,5 cm ; greutate 495 g
 • Culoare disponibila : portocaliu
 • Conceputa in America la Compania Bionic

Utilizare recomandata : stimulare mentala si fizica, aport in apa, aport, combaterea comportamentului distructiv al cainilor cauzat de plictiseala sau sindrom de anxietate de separare.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie interactiva rezistenta pentru caini Bionic Bone

Jucarie interactiva rezistenta pentru caini Bionic Bone

Jucarie interactiva  Bionic Bone. 

Scopul pentru care au fost create jucariile Bionic a fost conceperea si producerea unor jucarii indestructibile pentru caini. Majoritatea proprietarilor de caini au testat diferite tipuri de jucarii produse din diferite materiale. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864