Zgarda de forta pentru dresaj canin

Produs nou

Zgarda dresaj tip coral prevazuta cu banda textila si lant culisant.

Mai multe detalii

In stoc

90,00 lei

Zgarda de forta tip coral cu lant culisant. Aceasta zgarda este popular numita coltar. Este considerata ca fiind un accesoriu foarte eficient in procesul de dresaj. Recomandam sa fie utilizata la indrumarea si sub supravegherea unui specialist in dresaj canin. Utilizata necorespunzator poate face mai mult rau decat bine. Proprietarii de caini mari stiu foarte bine ca acest tip de zgarda este un accesoriu foarte util in dresajul zilnic. Zgarda a fost conceputa pentru a putea corecta cainele atunci cand acesta se comporta necorespunzator.

Zgarda de forta tip coral este instrumentul cel mai prost inteles folosit in dresajul canin. Multi stapani doar vazand zgarda au o reactie de respingere imediata, dar imediat ce inteleg cum se utilizeaza corect nu mai concep sa lucreze fara ea. Multi proprietari considera ca acest tip de zgarda nu este potrivit pentru cainii de varsta mica, dar utilizata corect reprezinta cea mai eficienta si din punct de vedere al corectiei aplicate cea mai umana. Bineinteles ca folosita necorespunzator se poate transforma intr-un abuz. Orice instrument folosit in dresaj pentru a conditiona cainele folosit exesiv va deveni un abuz. Noi va recomandam sa apelati la ajutor in educarea cainelui dvs de la persoane profesioniste. Acestea vor sti si va vor invata cum sa utilizati corect zgarda de forta si cum sa dozati corespunzator corectia aplicata. Zgarda poate fi utilizata incepand cu pui de varsta mica ( 3 - 4 luni ), pentru invatarea timpurie a mersului alaturi de stapan. Cu ajutorul zgarzii cainele se va corecta singur atunci cand va tensiona lesa, depinde de dvs cat de lunga veti lasa lesa. Atunci cand puiul se corecteaza singur si corectia a fost prea dura este necesar ca proprietarul sa calmeze cainele urmand ca acesta sa inteleaga ce actiune a determinat corectia. Pas cu pas veti observa ca puiul se va adapta si va merge alaturi de dvs fara a tensiona lesa, in plus puiul va intelege ca proprietarul nu reprezinta partea negativa din aceasta actiune.  Nici nu ar putea intelege altceva deoarece stapanul este alaturi de el atunci cand cainele se autocorecteaza. Rolul stapanului este sa simta nivelul corectiei tolerat de caine si sa foloseasca zgarda atunci cand cainele comite un act de nedorit. Daca, cainele nu are nici o reactie atunci cand este corectat inseamna ca nivelul a fost prea scazut si este ineficient, iar daca in urma corectiei cainele scoate un sunet ascutit inseamna ca nivelul corectiei a fost prea ridicat si cainele se va bloca datorita sperieturii si nu va invata mare lucru. Zgarda atasata pe gatul cainelui trebuie sa nu fie prea stransa pentru ca astfel devine ineficienta, la fel se intampla si daca este prea larga. Rolul zgarzii este sa ciupeasca la nivel superficial pielea cainelui. Elementele zgarzii care ciupesc pielea au varfurile rotunjite din fabrica pentru a nu rani cainele. In cazul in care cainele creste iar zgarda ramane mica puteti achizitiona elemente suplimentare. Selectati lungimea dorita a zgarzii.

Descriere pe scurt a zgarzii de forta tip coral cu lant culisant :

 • confectionata din otel inoxidabil
 • prevazuta cu lant culisant
 • prevazuta cu doua inele D
 • prevazuta cu chingi  cusute manual
 • rezistenta la rugina
 • eficienta in dresaj
 • conceputa si produsa in Germania
 • diametrul elementelor: 3,2 mm
 • dimensiuni disponibile : 50 cm sau 60 cm
 • greutate: 230 g

Utilizare recomandata: dresaj de obedienta, corectarea problemelor de comportament.

Cautati perechea lesa lesa lesa  in magazinul Sara Dog.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda de forta pentru dresaj canin

Zgarda de forta pentru dresaj canin

Zgarda dresaj tip coral prevazuta cu banda textila si lant culisant. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864